Tarih: 09.04.2020 11:14

AY, ‘HERKESİN POLİSİ KENDİ VİCDANIDIR’

Facebook Twitter Linked-in

AY, ‘HERKESİN POLİSİ KENDİ VİCDANIDIR’

Gölcük’ün sevilen esnaflarından AY-PA Market Sahibi Osman Ay, yaptığı açıklamada Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümünü kutlarken, ‘Herkesin Polisi Kendi Vicdanıdır’ dedi. Ay, ayrıca okuduğun 41 Fetih Suresi’ni tüm Polis Teşkilatı çalışanlarına hediye ettiğini belirtti.

‘Türk Polisi Atasının İzinde Halkının Hizmetindedir’

Ay, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘İçinde bulunduğumuz şu sıkıntılı dönemlerde Coronavirüs mücadelesinde üstün bir gayret ve özveriyle çalışan polis teşkilatımızı  üstün çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak huzur ve asayişi temin etmek ,suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polis Teşkilatımıza müteşekkiriz.

 Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla halkla bütünleşerek en iyi  şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır. Türk Polisi Atasının İzinde Halkının Hizmetindedir. Polise Yardım Et, Asla Kötülük Etme, Seni ve Aileni Koruyan Bir Polis Asla Unutma. Polis Teşkilatımız toplumsal güvenin tesis edilmesi hususunda halkın mal ve can güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasını sağlayan polislerimiz toplumda huzuru ve asayişi tayin etmek için yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canlarını tehlikeye atarak cesaretle ve fedakârca vazifelerini ifa etmektedirler. Gecesini gündüzüne katan 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimiz. Geçirdiğimiz zor günlerde fedakârca mücadele eden ve vatanımızın milletimizin güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin daha da çok çalışan polislerimiz. İyi ki de varsınız. Bu duygu ve düşüncelerle Emniyet Teşkilatımız bünyesinde görev yapan değerli polislerimize bir kez daha halkımız ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolun. Varolun. Okumuş olduğum 41 Fetih Suresi’ni de tüm polis teşkilatımız çalışanlarına hediye ediyorum Rabbim kabul buyursun inşallah.’




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —