Tarih: 19.01.2021 13:42

AY Kuyumculuk’un sahibi Ahmet Ay ALTIN SON GÜNLERDE DURAĞAN SEYREDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

AY Kuyumculuk’un sahibi Ahmet Ay

ALTIN SON GÜNLERDE DURAĞAN SEYREDİYOR

İlçemizde uzun yıllardır 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet vermekte olan Ak Kuyumculuk’un sahibi Ahmet Ay altın piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ay yaptığı açıklamada, altın fiyatlarının son günlerde çok durağa olduğunu ifade etti.

“Yatırımcılar bu dönemi iyi değerlendirmeli”

Pandemi döneminde hızla yükselen altın fiyatları son günlerde hızlı bir şekilde düşmeye devam ediyor. 2020 yılının son aylarında 500 liraya kadar yükselen 22 ayar gram altın 430 liraya kadar gerilerken 900 liraya kadar yükselen çeyrek altın ise 750 liraya kadar geriledi. Ay Kuyumculuk’un sahibi Ahmet Ay yatırımcıların bu dönemi iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade ederken altın bozdurmak zorunda olanların ise ihtiyaçları kadar bozdurmaların tavsiye ederek altından vazgeçmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

“Altın uzun vadede en güzel kazandıran yatırım aracıdır”

AY Kuyumculuk’un sahibi Ahmet Ay yaptığı açıklamada, “ Altın 2020’nin son aylarında 500 lira bandına kadar yükselmişti. Amerika’da yapılan seçimler ve aşının bulunması ile altında sert düşüş yaşandı. 2021 ilk günlerinden itibaren altında düşüşler devam etti. 500 liraya kadar yükselen 22 ayar altın 430’lara kadar geriledi. Bu dönemde altına yatırım yapanların sabırlı olmalarını ve ellerinde ki altını bozdurmamalarını tavsiye ediyoruz. Elinde nakit olanların ise bu dönemi iyi değerlendirmelerini  ve yatırım yapmayı  düşünenlerin altına yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz. Unutulmamalı ki altın uzun vadede en güzel kazandıran yatırım aracıdır” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —