Tarih: 08.05.2022 13:18

AY, ‘‘TÜM DÜNYA ANNELERİNİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’lü esnaf Osman Ay, 8 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle açıklamalarda bulundu. Ay, ‘Tüm Dünya Annelerinin Anneler Günü kutlu olsun’ dedi. Ay, ayrıca Gazetemizin kuruluşunun 36. Yıldönümünü kutlayarak, ‘Gazeteciler vatandaşın sesidir’ dedi.

 ‘ANNE NEDİR? DÜNYANIN TA KENDİSİDİR’

Ay, yaptığı açıklamada, ‘’Anne Dünyanın ta kendisidir. Anasızlık çatısı olan ama kapısı olmayan bir yalnızlıktır. Annelerimizin bu müstesna günü münasebetiyle marketime gelen Annelerimize ve Anne Adaylarına çeşitli ikramlarda bulunarak, onların mutluluğuna ortak oldum.  Değerli kardeşlerim; bir aileyi bağlayan Ana’dır. Ana gittikten sonra ailen dağılır kimse kimseyi görmez arayıp sormaz olur Allah kimseyi anasız ve babasız BIRAKMASIN.Annelerin hakkı hiçbir zaman ödenmez bir gün değil 365 gün anne günü. Yaşamdaki güzel şeylerin çoğu ikişer üçer düzinelerle ve yüzlerce… Sayısız yıldız gül kardeş hala ve kuzen vardır ama anne tek… Annene hizmet et, çünkü Cennet Annelerin Ayakları Altındadır (Hz. Muhammed SAV).

‘Başta Annemin ve tüm Annelerin Anneler Gününü kutluyorum’

‘Hiçbir yokluk anne yokluğuyla boy ölçülemez’ diyen Osman Ay, ‘Annelerinizin elini yüzünü ölün annelerinizi sevin annenizin kalbine dokunmayın onu kırmayın üzmeyin o üzülürse yer gök ağlar. Annem Ayşe Ay’ın bir sözünü paylaşmak istiyorum: ‘Seni seven kötü anını hisseder oğlum sevmeyen kötü anın olduğu an basar gider.’  Anne içi kış olsa da dışı bahar kokan karların adıdır, anneme arkadaşıma mesleğime anneler günün kutlu olsun.  Annenin yaptığı dua en çabuk kabul olan duadır Rabbim ;Bizleri annemizin hayır duasını alanlardan eylesin. Ey Benim canım annem ne kadar büyüsem de senin küçüğün olarak kalacağım.. mükemmel insana inanmıyorum ama anne diye bir şey var. Busöze bittim ben kardeşlerim;Yemin ederim anne herkesin yerini tutabilen ama kimsenin onun yerini tutamadığı kişidir babanın yokluğunda bile hem anne hem baba olabilen kişidir. Anne herkes bir kişiyken, tek başına bin kişidir. Allah annesini mutlu edene Peygamber’in hırkasını giydirir. Çok çocuklu aileye sormuşlar hangisini daha çok seviyorsun diye şöyle  demiş iyileşene kadar hasta olanları eve dönene kadar dışarıdakileri büyüyene kadar küçüklerini  ölünceye kadar hepsini seviyorum. Anlayana. Yarınlara daha güçlü huzurlu mutlu ve birlikte gidebilmemizin  dayanağı olan aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin anneleri başta olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Gününü kutluyor ahirete irtihal etmiş bütün annelerimize yüce Allah’tan rahmet niyaz ediyorum’ diye konuştu.

‘GÖLCÜK HABER GAZETEMİZİN 36.YAŞI KUTLU OLSUN’

 Gazetemizin 36. Kuruluş yıldönümü kutlayan değerli Okurumuz Osman Ay, ‘Gazeteciler bir çiçektir.Fakat onlar her iklime dayanıklıdırlar sıcakta gevşemezler soğukta solmazlar her şartta görevlerini yerini getirmekten çekinmezler.Her Gazeteci bir Edebiyatçıdır. Yalnız bu işi aceleyle yaparlar. Çünkü vakit yoktur. Gece gündüz demeden çalışan ve bizlere doğru haber ulaştırma çabası içinde olan gazeteci arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum.  Gelişmeleri doğru okuyabilen bizlere objektif ve eksiksiz bilgilendirmeyi ilke edinen başın-yayın organlarının varlığı ve demokrasimizin sağlıklı yürümesinin önemli bir unsurudur.Hele hele bu mesleği içine sindirmiş zevkle yapan kardeşlerimizin olması toplumun doğru bilgilendirilmesini dolayısıyla doğru bilgi sahibi insanlar ve sağlıklı bir toplumun oluşmasını sağlar. Gazeteciler Vatandaşın sesidir.  Kamuoyunun haber alma ihtiyacını sosyal sorumluluk ilkeleriyle karşılamak gazeteciliğin olmazsa olmazıdır. Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı  bekleyen bir satir  haberle bir çok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan değerli gazeteci kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.Şartlar ne olursa olsun mesleğini lâyıkıyla yerine getiren Gölcük Haber Gazetemizin  ve  tüm değerli çalışan gazeteci kardeşlerimizin 36.yaş gününü kutluyor başarılarının devamını diliyorum. İyi ki varsınız’ dedi. Bizde değerli Okurumuz Sayın Osman Ay’a güzel düşünceleri için Gazetemiz adına teşekkür ediyoruz.

‘Yüce Rabbim bizlere nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu bayramlar geçirmemizi nasip etsin’

Ay, son olarak, ‘Tüm İslam Alemi ve Gölcük Halkı geçtiğimiz Ramazan ayını en iyi şekilde idrak ederek, Ramazan ayının huzurunu ve nurunu kazandı. Yüce Rabbim Ramazan ayında yapılan tüm ibadetleri ve duaları dergahı izzetinde kabul buyursun. Ramazan ayımızı tamamladıktan sonra Ramazan Bayramımızı idrak etmenin sevincini yaşadık. Yüce Rabbim tüm İslam Alemine, Türk Halkına ve Gölcüklü kardeşlerimize nice huzurlu, sağlıklı ve mutlu bayramlar yaşatsın. Bizler kutsal dinimizin gerekliliğini yerine getirir, Allah’ın bizden yapmamızı istediği davranışlardan ayrılmazsak, mutluluğumuz ve huzurumuz hep daim olur’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —