Tarih: 15.04.2024 13:28

Ay, ‘Türk Polis Teşkilatımız iyi ki varsınız’

Facebook Twitter Linked-in

Ay, ‘Türk Polis Teşkilatımız iyi ki varsınız’

İlçemizin sevilen esnaflarından Osman Ay, Türk Polis Teşkilatının 179. yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulundu. Ay, ‘Türk Polis Teşkilatımız iyi ki varsınız’ dedi.

‘Emniyet Teşkilatı mensuplarına ve ailelerine mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum’

Ay, açıklamasında, ‘Türk Polis Teşkilatımızın 179.yaşını kutlayarak hukukun üstünlüğü temelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile kamu düzenini sağlamak amacıyla cansiperane görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarına ve ailelerine mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum. Gücünü yasalardan desteğini muazzez milletimizden alan Türk Polisi Teşkilatımız hukuka adalete insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılık göstererek milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başardı.’ 

‘Polisimiz halkımızın dostudur’

Osman Ay, son olarak, ‘Polis’in kanun uygulayıcı görevi vatandaşlarımızın anayasal hak ve hürriyetlerinin korunmasının bir gerekliliğidir. Bu görev polisin soğuk yüzü olarak görülse de aslında vatandaşlarımızın hukuk sistemiyle temas kurmasının başlangıç noktası, mağduriyetlerin de koşup çaldığı ilk kapı milletçe yaşadığımız büyük acılarımız da devletin yardımsever ve şefkat eli 7/24 yanında olan dostudur. Aziz Şehitlerimize rahmet diliyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —