Tarih: 17.07.2022 10:33

Ay ve Yılmaztürk Ailelerinin mutlu günü AYŞE VE ONUR ÇİFTİ MUTLU BİR ÖMRE ‘EVET’ DEDİ

Facebook Twitter Linked-in

AYŞE VE ONUR ÇİFTİ MUTLU BİR ÖMRE ‘EVET’ DEDİ

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan Ay-Par Market’in sahibi Osman Ay kızını evlendirdi.  Dünya evine giren Ayşe Ay ve Onur Yılmaztürk’ün düğün merasiminde sevenleri de yalnız bırakmadı.

Bu güzel günlerinde yalnız bırakmadılar

Dünya evine giren Ayşe Ay ve Onur Yılmaztürk’ün düğün merasimine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, STK ve Dernek Başkanları ile Ay ve Yılmaztürk ailelerinin eş dost ve akrabaları katılım sağladı.

“Teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Osman Ay, “ Evlatlarımız Ayşe Ay ve Onur Yılmaztürk’ün düğün merasimine katılarak bizleri onurlandıran bu mutlu günümüzde yanımızda olup sevincimizi paylaşan başta Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e AK Parti Kocaeli il Başkanı Mehmet Ellibeş’e AK Parti  Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’e  Bölge Koordinatörü Nihat Abiş’e Saadet Partisi İlçe Başkanı  Mustafa Özsoy’a Siyasi parti, meslek oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine dostlarımıza ve akrabalarımıza sonsuz şükran ve minnet duygularımızla teşekkür ederiz. Burada bizimle olduğunuz ve bugünü unutulmaz bir fırsat hâline getirmede yer aldığımız için teşekkür ederim.   Bu özel günümüzde plânlamada  emeği geçen tüm ailemize ve dostlarımıza ne kadar minnettar olduğumuzu kelimelerle ifade edemeyiz düğün merasiminde bulunduğunuz için her birinize teşekkürlerimizi  sunarız.  Bizim için böylesine özel bir günde bu kadar çok arkadaşımızın ve aile dostlarımızın bize katılmasından gerçekten büyük onur duyduk.  Büyük günümüzün özel bir parçası oldunuz bu özel günde düğün merasiminizde bizimle olmak için şehir dışından gelen tüm misafirlerimize özel bir teşekkür etmek istiyoruz.   Düğünümüze katılan veya katılamayan tüm dostlarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum.  Buraya gelmek için yakın ve uzak seyahat edenler de dahil olmak üzere bu günü mümkün kılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bizde gazetemiz adına Ay ve Yılmaztürk ailelerini tebrik eder,yeni  evli çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —