Tarih: 31.12.2021 11:14

Ay, ‘Yeni yılda en güzel başlangıçlar sizlerle olsun’

Facebook Twitter Linked-in

Ay, ‘Yeni yılda en güzel başlangıçlar sizlerle olsun’

 İlçemiz esnaflarından AY-PA Market Sahibi Osman yaptığı açıklamada, tüm Gölcük halkının yeni yılını kutladı. Ay, ‘2022’de herkes mutlu olsun’ dedi.  

‘2022’de herkes mutlu olsun’

Osman Ay, ‘Değerli kardeşlerim; Bir yılı daha geride bıraktık. Kimisine göre bir türlü geçmek bilmeyen kimisine göre ise de çabuk geçti diyebileceğimiz bir yıl.Yeni bir yılın bize ne getireceğini pek bilmiyoruz. Bir çok temenni var. Mesela huzur isteyebiliriz ya da sağlık. Belki daha çok para isteyenimizde olacaktır. Ben yılın ne getireceğini temenni etmekten ziyade geride bıraktığımız yılın muhasebesini yapmayı daha çok yeğliyorum. Çünkü yeni yıl demek yeni bir sayfa, temiz bir sayfa demek. Bunun için geçmişteki hatalarımızı iyi görmek gerekiyor. Mesela oturup düşünüyorum bu bir yıl içinde kimlerin kalbini kırdım, ne için kırdım, ne hatalar yaptım, hangi yalanları söyledim, kimleri üzdüm, hayatımda yanlış giden şeyler nedir, neden hatalarıma engel olamadım, inandığım değerlerime, inancıma ne derece bağlı kaldım, çevremdeki insanlarla iletişimim ne oldu? Gibi iç hesaplaşmamı yaptığım onlarca yüzlerce hatta binlerce soru.’

‘Zaman su misali akıp gidiyor’

Açıklamalarını sürdüren Ay, ‘Bu sorular neticesinde geçmişimden ders almayı yeğliyorum. Yeni yıl temiz bir sayfa dedim. İşte geçmiş hatalarımla yüzleşmeyi tercih ediyorum bu gecede…Hatalarımın farkına vardığım ve olumsuz davranışlarımı değiştirmeye olan inancım sayesinde yeni yıldan daha umutlu oluyorum.Bunun dışında bu bir yıl içerisinde  kimler aramızdan ayrıldı, kimler ailemize katıldı, sağlığım nasıldı, aile hayatım nasıldı, bunları düşünüp şükrediyorum kazasız belasız bir yıl geçirdiğim için’ dedi.

‘Sevdikleriniz hep sizlerle beraber olsun’

Ay, son olarak, ‘Sonuç olarak yeni bir yıl benim için ne para, ne şan, ne de şöhret getirsin istiyorum. Şükrediyorum başka şeyler istemekten ziyade, elimizdekilerin kıymetini anlamak için çaba sarf ediyorum. Yine de illa bir temenni de bulunmak gerekirse yeni yıl hepimize huzur, mutluluk sağlık sıhhat getirsin demek geliyor içimden. Bir de dünyada savaşların olmadığı, çocukların ölmediği, insanların zulüm görmediği bir yıl temennisinde bulunuyorum.  Bembeyaz yağan kar ne yaşanmışsa yaşansın örter. Geçmişin hatalarını yeni bir gelecek sunar bize  ve yeni bir başlangıç yeni yılda en güzel başlangıçlar sizinle olsun.. İlk önce her şeyin başı sağlık olsun, kazancınız bol ve bereketli olsun sabrınız çok yüreğiniz ferah olsun. Yolunuz bahtınız hep açık olsun gönlünüz şen, sevdikleriniz hep sizlerle beraber olsun. Huzur olsun, mutluluk olsun, barış olsun, acılar son bulsun’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —