Tarih: 22.01.2024 13:39

AYDAL VE GÖDEK‘E KANDIRA’DA BÜYÜK TEVECCÜH

Facebook Twitter Linked-in

AYDAL VE GÖDEK‘E KANDIRA’DA BÜYÜK TEVECCÜH

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Doğan Aydal ve Kandıra Belediye Başkanı Adayı Levent Gödek Kandıra’da halkla buluştu.

Seçim çalışmaları kapsamında Kandıra Merkez, Cumartesi Pazarı ve Esnaf ziyareti, Babaköy Akçakoca Bey anıt ziyareti, Kerpe, Kefken ve Cebeci bölgeleri gezildi.

TARIM’IN TURİZM’İN KOCAELİ’NİN GÖZBEBEĞİ OLACAK

Ziyaretler kapsamında Kandıra Halkı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal ve Kandıra Belediye Başkan adayı Levent Gödek’i büyük teveccühle karşıladı. Samimi ve sıcak ortamda sohbetler gerçekleştirildi.

‘Tüm Türkiye’ye fayda sağlanılacak’

Aydal ve Gödek, ‘Kandıra Tarım açısından verimli ve çalışan bir ilçemiz. Tarım ile uğraşan köylülerimize, tamamen organik yollarla üretilen sıvı ve azot gübre ile kendi gübremizi kendimiz üretip çok düşük maliyetlere çekilecek. Tarımda en son teknolojiler ile verim arttırılıp istenilen seviyeye getirilecek. Güneş Enerjisi ile seracılık projeleri yapılacak. Gençlerimizi önce Tarım ile başlayıp diğer alanlarla gelişerek yeniden Kandıra’ya geri dönüş sağlanacak. Kandıra bu kadar önemli bir ilçemizken yeterli değer verilmemektedir. Kandıra’ya gereken değeri verip, Önce Kandıra Halkı sonra tüm Türkiye’ye fayda sağlanılacak’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —