Tarih: 23.04.2023 11:33

Aydın, ‘23 Nisan kutlu olsun Cumhuriyetin değerini hatırlatan bir gündür’

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

Dünyada ilk ve tek Çocuk Bayramı

Aydın, açıklamasında, ‘Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, ulusal egemenliğin ilan edildiği, aynı zamanda dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan’ı kutluyoruz! Bu özel günde, tüm çocuklarımızın gülümsediği, mutlu olduğu, oyunlar oynadığı ve eğlencenin doruklarda olduğu bir bayram yaşanmasını diliyorum. 23 Nisan, bizlere ulusal egemenliğin önemini, demokrasinin ve cumhuriyetin değerini hatırlatan bir gündür. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayram, sizlerin geleceğe umutla ve heyecanla bakacağınız bir fırsattır. Siz çocuklar, yarının büyükleri olarak, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan güç ve potansiyele sahipsiniz.’

‘Unutmayın, sizler Türkiye’nin geleceğisiniz’

‘Bugün, tüm çocukların eşit haklara sahip olduğu, sevgi, hoşgörü, saygı ve barışın hakim olduğu bir dünyayı hayal etmek istiyorum’ diyen CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘Sizler, toplumumuzun en değerli varlıklarısınız ve sizlerin güler yüzü, enerjisi ve coşkusu, ülkemizin geleceğine ışık tutuyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken, siz sevgili çocuklara sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum. Unutmayın, sizler Türkiye’nin geleceğisiniz ve ülkemizi daha ileriye taşıyacak olan sizlersiniz. Hepinizin bayramını en içten duygularımla kutlarım! Nice 23 Nisan’lara!’ diyerek açıklamasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —