Tarih: 29.03.2024 13:56

Aydın, ‘Gölcük Gençliği Umutlu, Değişim Zamanı Geldi!’

Facebook Twitter Linked-in

Aydın, ‘Gölcük Gençliği Umutlu, Değişim Zamanı Geldi!’

Yerel seçimlere yaklaşırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, Gölcük’te yaşayan gençlere ve tüm halka seslenerek umut dolu bir mesaj verdi.

“Gölcük’ü hak ettiği yere taşıyacağız”

Aydın, Gölcük’ün gençliğinin değişime ve yeniliğe hazır olduğunu, bu seçimlerde Gölcük’ün kaderini değiştirecek güce sahip olduklarını vurguladı. Başkan Aydın şunları söyledi:“Gölcük gençliği, bu seçimlerde umudunu sandığa taşıyacak. Bizler, Gölcük’ün daha güzel, daha yaşanabilir bir kent olması için elimizden geleni yapacağız. Belediye Başkan Adayımız Özgür Yılmaz ile birlikte Gölcük’e yepyeni bir soluk getireceğiz. Eğitimden spora, kültürden sanata kadar her alanda Gölcük’ü hak ettiği yere taşıyacağız.”

‘Halkımızı Gölcük’ün geleceğine sahip çıkmaya davet ediyoruz’

Aydın, seçimlerin huzur ve barış ortamında gerçekleşmesi için de çağrıda bulundu. Aydın, “Demokrasinin en güzel şenliği olan seçimler, Gölcük’te de sevgi ve saygı çerçevesinde tamamlanacaktır. Bizler, tüm hemşehrilerimizi sandığa gitmeye ve Gölcük’ün geleceğine sahip çıkmaya davet ediyoruz.” dedi.

‘Adayımızın güzel işler yapacağına inancım tam’

Aydın, Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz’ın Gölcük için çok güzel işler yapacağına inandığını da sözlerine ekledi. Aydın, Özgür Yılmaz, Gölcük’ü seven, Gölcük’e hizmet etmeye hazır bir adaydır. Kendisi, Gölcük’ün sorunlarını biliyor ve çözmek için de kararlıdır. Gölcük’ü aydınlık bir geleceğe taşımak için kendisine destek vermemiz gerekiyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —