Tarih: 23.02.2022 14:04

Aydınlatma direği bina sayesinde ayakta duruyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Merkez Mahallesi 41. Sokak üzerinde bulunan aydınlatma direği yanında bulunan binaya yaslanmış durumda olması gözlerden kaçmıyor. Bina sayesinde ayakta duran aydınlatma direğinin onarılması gerekiyor.  

Onarılması bekleniyor

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi 40. Sokak’ta yapılan çalışma ile yol prestij yol olarak yenilenmiş ve proje kapsamında yol kenarlarına da yeni aydınlatma direkleri eklenmişti. Yol üzerinde bulunan bir aydınlatma direğini devrildiği ve şu anda yanında bulunan bina sayesinde ayakta durması dikkat çekerken çevredeki esnaflar ve vatandaşlar aydınlatma direğinin en kısa sürede onarılması gerektiğini ifade ettiler.

“İlgili birimlerin bu aydınlatma direğini onarmalarını bekliyoruz”

Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Geçtiğimiz yıllarda yolumuz yenilendiği zaman bu aydınlatma direkleri monte edilmişti ve yolumuza çok güzel bir estetik takmıştı. Büyük bir ihtimalle bir arabanın çarpması nedeniyle bu aydınlatma direği bu şekilde yamuldu ve şu anda yaslandığı bina sayesinde ayakta duruyor.  Daha kötü bir durum yaşanmadan ilgili birimlerin bu aydınlatma direğini onarmalarını bekliyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —