AYNACI, ‘BİZ HAZIRIZ DEĞİRMENDERE HAZIR MI?’

DEĞİRMENDERE 24.03.2024 10:14:11 0
AYNACI, ‘BİZ HAZIRIZ DEĞİRMENDERE HAZIR MI?’

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, seçim çalışmaları doğrultusunda, Belediye Meclis Adayları ve ilçe heyeti ile birlikte Değirmendere de Başkomutan caddesi başta olmak üzere Çınarlık meydanında, çeşitli cadde ve sokaklarda ziyaretlerde bulundu. Aynacı, esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti biz hazırız Değirmendere siz hazırmısınız dedi. Vatandaşlarda Başkan Aynacıyı sevgiyle karşılayıp evet hazırız diyerek cevap verdiler.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Seçim çalışmaları doğrultusunda ilçe genelinde yoğun bir program dahilinde her bölgeye ulaşmaya önem veriyor. Her yaşdan ve her kesimden vatandaşlarla bir araya gelen kendisine yöneltilen soruları samimi ve içtenlikle cevaplaması onları dinlemesi vatandaşlar arasında büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

‘GÖLCÜK’ÜN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜP OYUNUZU VERİN’

Başkan Adayı Aynacı, ‘Değirmendere de gerçekleştirdiği ziyarette Değirmendere Gölcük’ün gözbebeğidir onun için burada geç kalınan hangi hizmet varsa onu size biran evvel sunmanın heyecanı içindeyiz. 31 Mart 2024 tarihinde çok önemli bir göreviniz var. Vatandaşlar olarak herkese büyük bir sorumlulukla bir görev düşüyor. Bunu da sandık başına giderek Gölcük’ün geleceğini düşünerek oy atarak cevap vereceksiniz. Sandık başına giderken net olmalısınız. Şöyle bir düşünün 17 Ağustos 1999 asrın depreminden sonra Gölcük’de neler yapıldı, neler değişti hangi hizmetler yapıldı hangi projeler adeta yılan hikâyesine dönüşerek yapılmadı. Sandığa atacağınız her bir oy büyük değer ve önem taşıyor. Sizlere sadece vaat veren icraat yapamayanlara mı, yoksa gerçek manada sizlerinde aklınıza yatan projeleri yapacak olan İsmail Aynacı kardeşinize mi oy vereceksiniz?. Biz her konuda hazırız, sizlerde hazırsanız Değirmendere de hazırsa o zaman hayırlı olsun demek gerekir’ dedi.

‘DEĞİRMENDERE HALKI GÖREVİNİ YAPMALI’

Belediye Başkan Adayı Aynacı, ‘2002 Yılından itibaren iktidarda olan ve bu güne kadar Gölcük’ü tam anlamıyla ayağa kaldıramayan bir iktidar partinin yönetimiyle Donanma Kenti Gölcük adeta kaderine terk edildi. Yapılması gerek birçok proje varken yaptık oldu mantığı ile seçimi alalımda gerisi kolay diyenler Gölcük halkına maalesef sadece vaat verip icraat yapmadığını hep birlikte gördük. Şimdi kalkmışlar Gölcük’de bir günü boş geçirmedik diyerek vatandaşlarla alay ediyorlar. Allah aşkına hangi gün hizmet yaptınız hangi projeyi bitirip açılışını yaptınız. Şimdi seçim zamanı kalkmış boş geçen bir 5 yılın projelerini vatandaşlara yeniden sunuyorsunuz. Bu Gölcük Halkını kandırmaktır, bu Gölcük halkına yapılan saygısızlıktır. Artık yeter diyerek her bir vatandaşımızın gereken cevabı sandıkta gösterme zamanıdır. Zaman Gölcük’ü gerçek manada hizmet etmek isteyenlere bir fırsat verme zamanıdır. Şimdi konuşma zamanı sizdedir, bunu da sizler sandığa atacağınız oylarla göstereceksiniz. Şimdi artık Değirmendere halkı yani sizler görevinizi en İYİ şekilde yapmalısınız. Gölcük’ün geleceğinin buna çok ihtiyacı var’ dedi.

KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE

KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!

YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ

BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA

KULİSTE MUHABBETLER...

DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR

‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’

ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ

KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ

PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ

TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR

GÖLCÜK’TE SANAT ÇİÇEK AÇTI

İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞA

SERACILIK VE HAYVANCILIĞA DESTEK

GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ SONA YAKLAŞTI

YENİ MAKİNE İKMAL ATÖLYESİ İÇİN İHALE TAMAM

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A ZİYARETÇİ AKINI

SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK

KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”

ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE

"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"

SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI

KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!

MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE

BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ

15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI

BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR

Yükleniyor

loading
  • BIST 100

    15885,70%-1,48
  • DOLAR

    44,36% 0,05
  • EURO

    51,37% 0,13
  • GRAM ALTIN

    6370,19% -0,83
  • Ç. ALTIN

    10614,40% -3,08

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17