• BIST 100

    14008,87%-1,23
  • DOLAR

    42,93% 0,07
  • EURO

    50,46% -0,13
  • GRAM ALTIN

    5975,45% -4,39
  • Ç. ALTIN

    9839,57% -2,66

AYNACI, ‘ÇOCUKLARIMIZ MUTLUYSA BİZLERDE MUTLUYUZ’

14.03.2024 09:50:42 0
AYNACI, ‘ÇOCUKLARIMIZ MUTLUYSA BİZLERDE MUTLUYUZ’

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı seçim çalışmaları doğrultusunda beraberinde kendisine elik eden Belediye Meclis Adayları ve ilçe heyeti ile birlikte Değirmendere de site ziyaretlerinde bulunarak aileler ile bir araya geldi çocuklara balon dağıttı onlarla keyifli dakikalar yaşadı.

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ilçe genelinde yaptığı seçim çalışmaları kapsamında Değirmendere de siteleri dolaşarak burada aileler ve çocuklarla bir araya geldi. Yaptığı ziyarette ailelerle bir süre sohbet edip onların kendisine yönelttiği soruları cevaplayıp aydınlatan Başkan Adayı Aynacı, seçim çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

‘DEĞİRMENERE YETERLİ HİZMET ALABİLDİ Mİ?’

Başkan Adayı Aynacı, ‘Gölcük için Değirmendere’nin farklı bir yeri vardır hemen hemen herkesin bildiği Körfezin incisi Değirmendere sözü yıllar geçse de unutulmaz. Fakat şöyle bir geriye baktığımızda 17 Ağustos depremi sonrasında İlçenin dört bir yanında görülmeyen yatırımlar maalesef Değirmendere de de görülmedi. Değirmendere son 5 yılda yeterli hizmet alabildi mi? Neden Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz hizmet yerine laf üretenlerden ilçemize ne bekleyebiliriz ki?. 5 Yıl önce vaat edilen projelerden kaç tanesi İlçemize kazandırıldı. Siz bunlardan hangilerini çocuklarınızla birlikte kullanıyorsunuz. Size seçim dönemi nedeniyle gelenlere söz verip de yapmayanlara bunu bir sorun bakalım neler anlatacaklar’ dedi.

‘KAPALI PAZAR BİNASI ATIL DURUYOR’

Başkan Adayı Aynacı, ‘Gölcük’te ikamet eden her yaştan ve her kesimden insanlarımızın yaşama hakları var. Bir kentte yaşayabilmek, sosyal hayatın beraberinde getirdiği ihtiyaçlarını giderebilmesi için bu yönde hizmetlerin sunulmuş olması gerekir. Bu anlamda Gölcük bu güne kadar ne kazandır neler kazandırıldı. Hangi konuda ihtiyaçlarımızı Gölcük içinde giderebiliyoruz. Bakın Değirmendere’ye Kapalı pazar yaptık dedikleri milyonluk bina atıl olarak duruyor ve sadece zemin katına birkaç arabanın park ettiğini görüyoruz. Bu bina değerlendirilemediği için atıl duruyor. Bunları gördükçe sizler ne düşünüyorsunuz. Vatandaşların ödediği vergiler ile yapılan ve adına proje dedikleri şeylerin hepsi fos çıktı. Bunun yerine yeni bir kapalı Pazar yapabildiler mi? Tabi ki hayır. İnşaat işi bilgi ve tecrübe işidir peki neden yapılanlar amacına uygun kullanılamıyor? Çünkü bu güne kadar yapılan ve adına proje dedikleri her şeye yaptık oldu mantığı ile yapıldı da ondan. Artık bunlara bir son verme zamanı geldi işte sizlere son bir şans 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde. Bu düzenin ve sistemin aynen devam etmesini ve sizleri laf üreterek kandırılmanızı istiyorsanız karar sizin. Sizler mutlu değilsiniz çocuklarınız mutlu değil, oysaki Geleceğin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz mutlu olmayı hak etmiyorlar mı? Hepiniz biliyorsunuz çocuklarımız mutluysa herkes mutludur. Onların bu haklı sevinçlerinin yok olmasına izin vermeyin’ dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AİLELERE 6 BİN TL YAKACAK DESTEĞİ

YILBAŞI GECESİ ÖNLEMLERİ MASAYA YATIRILDI

POLİS SUİKASTI ENGELLEMİŞTİ, ŞAKACI: İŞÇİ HAKLARINI SAVUNMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

LASTİK-İŞ SENDİKASI’NDAN “SUİKAST GİRİŞİMİ” AÇIKLAMASI

İSTİKLAL ŞAİRİ AKİF’E TİYATRO SAHNESİNDE VEFA

ÇOCUK VE YETİŞKİN SAĞLIĞINA GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ÖNEMLİ KATKI

LASTİK-İŞ GENEL BAŞKANI SARI, YARDIMCILARI ŞAKACI VE ULUSOY’U ÖLDÜRECEKLERDİ! POLİS SUİKASTI ÖNLEDİ!

BAŞKAN ÖZLÜ, HEMŞEHRİLERİNİN GÖNÜL HANELERİNDE

KARTEPE BELEDİYESİ MESİRE ALANI KIŞIN DA ZİYARETÇİLERİN GÖZDESİ

BİZİM ESNAFIMIZ AHİLİK GELENEĞİNDEN GELİR

SU SAYAÇLARI VE TESİSATLARINA DİKKAT!

ÖZEL OKULLAR, KOTO’DA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

“HALK EKMEK” HIZIR 41 İLE GÜVENCE ALTINDA

GÖLCÜK'TE BİR İLK: EVLİLİK FUARI KAPILARINI AÇIYOR!

KANDIRA YOLU'NDA KAR ETKİLİ OLUYOR

SAADETLİ KADINLARDAN YERLİ MALI HAFTASI

SAADET PARTİSİ GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ÖZSOY MAZBATASINI ALDI

''KAR VAR,KIŞ VAR ELEKTİRİK YOK ''

SPORUN KAYIP PUSULASI

ZABITA KAR KIŞ DİNLEMİYOR

BU MANZARAYI ÇOK ÖZLEMİŞTİK

Karamürsel’de Zirve Yarışının Kazananı Ereğlispor Oldu 2-1

Kocaelispor’da Kış Transfer Dönemi Öncesi Büyük Buluşma: 31 ARALIK’TA SELÇUK İNAN VE TRANSFER KOMİTESİ BİR ARAYA GELECEK

SAPANCA GÖLÜ ALARMDA: SUYA VE YAŞAMA DOKUNMA!

EVLENECEK GENÇLER BU FUARI KAÇIRMAYIN

AFLA ÇIKAN TELEGRAMLA İŞ ARIYOR...

POLİS, BARLAR SOKAĞI’NA İNDİ!

KARTEPE’DE GENÇLİK ENERJİSİ

BAŞİSKELE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE HAZIR

BÜYÜKŞEHİR’İN SPORA YATIRIM HAMLESİ HIZ KESMİYOR

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

BÜYÜKŞEHİR’DEN AİLELERE 6 BİN TL YAKACAK DESTEĞİ

BİZİM ESNAFIMIZ AHİLİK GELENEĞİNDEN GELİR

SU SAYAÇLARI VE TESİSATLARINA DİKKAT!

“HALK EKMEK” HIZIR 41 İLE GÜVENCE ALTINDA

''KAR VAR,KIŞ VAR ELEKTİRİK YOK ''

''EMEKLİ MAAŞI ASGARİ ÜCRET KADAR OLMALI''

MİNİKLER, YERLİ MALINI HAL BİNASINDA ÖĞRENDİ

KARTEPELİ ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

SALMAN ‘’AÇLIK SINIRININ ALTINDAKİ ASGARİ ÜCRET SOSYAL ÇÖKÜŞTÜR!’’

CEDİT’TE KİRA YARDIMLARI DEVAM EDECEK

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9