• BIST 100

    10231,87%0,03
  • DOLAR

    39,84% 0,04
  • EURO

    46,96% 0,30
  • GRAM ALTIN

    4271,43% 0,29
  • Ç. ALTIN

    6811,60% 0,04

AYNACI, ‘ÇOCUKLARIMIZ MUTLUYSA BİZLERDE MUTLUYUZ’

14.03.2024 09:50:42 0
AYNACI, ‘ÇOCUKLARIMIZ MUTLUYSA BİZLERDE MUTLUYUZ’

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı seçim çalışmaları doğrultusunda beraberinde kendisine elik eden Belediye Meclis Adayları ve ilçe heyeti ile birlikte Değirmendere de site ziyaretlerinde bulunarak aileler ile bir araya geldi çocuklara balon dağıttı onlarla keyifli dakikalar yaşadı.

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ilçe genelinde yaptığı seçim çalışmaları kapsamında Değirmendere de siteleri dolaşarak burada aileler ve çocuklarla bir araya geldi. Yaptığı ziyarette ailelerle bir süre sohbet edip onların kendisine yönelttiği soruları cevaplayıp aydınlatan Başkan Adayı Aynacı, seçim çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

‘DEĞİRMENERE YETERLİ HİZMET ALABİLDİ Mİ?’

Başkan Adayı Aynacı, ‘Gölcük için Değirmendere’nin farklı bir yeri vardır hemen hemen herkesin bildiği Körfezin incisi Değirmendere sözü yıllar geçse de unutulmaz. Fakat şöyle bir geriye baktığımızda 17 Ağustos depremi sonrasında İlçenin dört bir yanında görülmeyen yatırımlar maalesef Değirmendere de de görülmedi. Değirmendere son 5 yılda yeterli hizmet alabildi mi? Neden Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz hizmet yerine laf üretenlerden ilçemize ne bekleyebiliriz ki?. 5 Yıl önce vaat edilen projelerden kaç tanesi İlçemize kazandırıldı. Siz bunlardan hangilerini çocuklarınızla birlikte kullanıyorsunuz. Size seçim dönemi nedeniyle gelenlere söz verip de yapmayanlara bunu bir sorun bakalım neler anlatacaklar’ dedi.

‘KAPALI PAZAR BİNASI ATIL DURUYOR’

Başkan Adayı Aynacı, ‘Gölcük’te ikamet eden her yaştan ve her kesimden insanlarımızın yaşama hakları var. Bir kentte yaşayabilmek, sosyal hayatın beraberinde getirdiği ihtiyaçlarını giderebilmesi için bu yönde hizmetlerin sunulmuş olması gerekir. Bu anlamda Gölcük bu güne kadar ne kazandır neler kazandırıldı. Hangi konuda ihtiyaçlarımızı Gölcük içinde giderebiliyoruz. Bakın Değirmendere’ye Kapalı pazar yaptık dedikleri milyonluk bina atıl olarak duruyor ve sadece zemin katına birkaç arabanın park ettiğini görüyoruz. Bu bina değerlendirilemediği için atıl duruyor. Bunları gördükçe sizler ne düşünüyorsunuz. Vatandaşların ödediği vergiler ile yapılan ve adına proje dedikleri şeylerin hepsi fos çıktı. Bunun yerine yeni bir kapalı Pazar yapabildiler mi? Tabi ki hayır. İnşaat işi bilgi ve tecrübe işidir peki neden yapılanlar amacına uygun kullanılamıyor? Çünkü bu güne kadar yapılan ve adına proje dedikleri her şeye yaptık oldu mantığı ile yapıldı da ondan. Artık bunlara bir son verme zamanı geldi işte sizlere son bir şans 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde. Bu düzenin ve sistemin aynen devam etmesini ve sizleri laf üreterek kandırılmanızı istiyorsanız karar sizin. Sizler mutlu değilsiniz çocuklarınız mutlu değil, oysaki Geleceğin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz mutlu olmayı hak etmiyorlar mı? Hepiniz biliyorsunuz çocuklarımız mutluysa herkes mutludur. Onların bu haklı sevinçlerinin yok olmasına izin vermeyin’ dedi.

GÖLCÜK'TE SANATLA BÜYÜYEN NESİLLER BİR ARAYA GELİYOR

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

Karamürsel'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yılı Törenle Kutlandı

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy “YÜKSEK ZAMLI EMLAK VERGİSİ KABUL EDİLEMEZ”

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Enes Ergüler, “YEŞİL VATAN YANARSA, SADECE AĞAÇLAR DEĞİL, GELECEĞİMİZ DE YANAR!”

Türk Kızılayı Gölcük Şube başkanı Orhan Barış, “ANITPARK’TA 1000 KİŞİLİK AŞURE DAĞITTIK”

Derince Yenikent’teki Orman Yangını Kahramanca Müdahaleyle Söndürüldü

Devlet Memurları Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Özhan İmre “BAKANLIĞI ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI YAPTIK”

Kocaeli’de 2. Balkan Halk Oyunları rüzgârı esti

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde İlaç Yönetimi Eğitimi Verildi

Diş Hekimi Gamze Manav, dan önemli bilgiler “DİŞ TAŞI CİDDİYE ALINMASI GEREKEN BİR DURUMDUR”

Trafik ve çevre ihlallerine ceza

Ormanya ve Kuzuyayla’da doğayla iç içe yaz programı başlıyor; KOCAELİ’DE DOĞAYI KEŞFETME ZAMANI

Karamürsel’de otogar, mezbaha, futbol sahası, salon ve sokak yapımına yerinde inceleme

İzmit Tren Garı’ndaki asansör hizmete alındı

Kocaeli’de hafta sonu enduro fırtınası esecek COŞKU VE HEYECAN ZİRVEYE TAŞINACAK

KARDEŞ TAKIM ANTALYASPOR’UN ZOR GÜNLERİ

Gölcükspor’un efsanesi Değirmenderespor’da

Kocaelispor yerli stoperi bitirmek üzere!

KOCAELİ'DE ÇIKAN ORMAN YANGININA MÜDAHALE SÜRÜYOR

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar “BİZ, DIŞA DEĞİL MİLLETE YASLANAN SİYASETİN TEMSİLCİSİYİZ”

GÖLCÜK MESLEK YÜKSEKOKULU'NDAN ERASMUS BAŞARISI

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ’NDE SITMA EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreterliğinde Bayrak Değişimi

4. İzmit Körfezi Deniz Festivali renkli görüntülere sahne oldu; SAHİLDE ŞENLİK, DENİZDE YARIŞ

ÇOCUKLAR “Bİ’DÜNYA EĞLENCE” İLE DEĞİRMENDERE’DE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü “GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURARAK, BİRLİKTE YOL YÜRÜYORUZ”

Kültür, sohbet, eğlence; her şey Milli İrade Meydanı’nda İZMİT’İN KALBİ BU MEYDANDA ATIYOR

Yükleniyor

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Ramazan Ayında En Güzel Sofralar DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Elit Kuaför bayanların gözde mekânı BAKIMLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nden esnafa büyük destek MISIRLIOĞLU: “ESNAF KALKINIRSA ŞEHİR KALKINIR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu mayıs ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

“Altında yaşanan iniş çıkışlar yatırımcıları telaşlandırmasın”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2