-
BIST 100
16296,65%0,64
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,11% 0,15
-
GRAM ALTIN
7350,12% 0,19
-
Ç. ALTIN
11800,97% -0,19
Aynacı Değirmendere’de esti VATANDAŞTAN YETKİ İSTEDİ
Aynacı Değirmendere’de esti
VATANDAŞTAN YETKİ İSTEDİ
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı yoğun geçen seçim çalışmaları kapsamında Belediye Meclis Adayları ve İYİ Parti İlçe heyeti ile birlikte Değirmendere’de çınarlık meydanında kurulan tanıtım ve bilgilendirme standında vatandaşlarla sohbet edip akabinde, Değirmendere semt pazarında pazarcıları ve Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet etti. Kendisine gösterilen sevgi seli görülmeye değer bir yoğunluk oluşturdu.
Kendisine sorulan soruları cevaplandırdı
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir şekilde devam ettirdiği ziyaretlerinde her anı değerlendirmeye ve vatandaşlarla bir araya gelmeye, esnaf ziyaretlerinde bulunmaya özen gösteriyor. Değirmendere semt pazarında vatandaşlarla ve pazarcılarla gerçekleştirdiği sohbetlerde onların istek ve dileklerini, beklentilerini dinleyen ve kendisine yöneltilen soruları cevapladı.
‘Düşünüp doğru karar vererek oyunuzu kullanmalısınız’
Başkan Adayı Aynacı, Gölcük’e daha iyi hizmet sunabilmek için özlem duyduğumuz modern projelerle daha çok yaşanabilir, daha güvenli bir şehir inşa edebilmek için yola çıktık dedi. Değirmendere’mize hak ettiği hizmet ve projeleri kazandırmak için sizlerinde bizlere güvenip, inanıp desteklemeniz gerekmektedir. Donanma Kenti Gölcük bu gün İlçe olarak biliniyorsa bunda Değiremenderemizin önemli bir yeri vardır. Gölcük 1936’da ilçe olduğunda Belediye binası Değirmendere’deydi. Yani yerel yönetimin idaresi buradaydı. Yıllar geçse de bu önemli süreç unutulmaz ve unutulmayacak. Günümüze geldiğimizde Değirmendere’yi sadece seçim döneminde hatırlayanlara artık yeter demenizin zamanı gelmedi mi. İşte size tarihi bir fırsat gelin bu Gölcük’ün makus talihini değiştirelim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler her yönüyle önemli bir seçimdir her vatandaşımız sandık başına giderek oyunu kullanmalıdır. Bunu yaparken de iyi düşünüp doğru karar vererek oyunuzu kullanmalısınız. Gelin birlikte tarih yazıp Gölcük’ü birlikte daha ileriye götürelim’ dedi.
‘Gölcük ve Halkımız için kazanmaktan başka çaremiz yok’
Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘Hedefimiz belli amacımız belli bu seçimi Gölcük için ve Gölcük halkı için kazanmaktan başka çaremiz yok çünkü başka bir seçenek yok. Tek hedefimiz var Gölcük Aşkıyla yanan kalbimizde Gölcük’ü hak ettiği hizmet ve projelere kavuşturarak daha ileriye götürmektir dedi. Yaklaşık 25 yıldır Gölcük hak ettiğini alamamış, vaat edilen projelere kavuşamamış, çevresindeki komşu ilçeler kendini geliştirip daha modern bir hale dönüştürürken, maalesef Donanma Kenti Gölcük adeta yerinde saymıştır. Bu kadar umursamazlığa tahammülümüz kalmamıştır. Son 5 yıllık süreç bunun tuzu biberi olmuştur. Gölcük daha kaç yıl bekleyecek. Gölcük halkı daha kaç yıl laf üretenlere inanacak. Artık yeter diyerek 31 Mart seçimlerinde Gölcük halkı her şeyi değiştirecek nihai kararını vermiş bir şekilde sandık başına giderek İYİ Başkan ve İYİ Belediye Meclis üyelerini seçerek ileri daha ileriye yetkisini bizlere vereceğine inancımız tamdır’ dedi.






BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
Yükleniyor



