Aynacı Değirmendere’de esti VATANDAŞTAN YETKİ İSTEDİ

Aynacı Değirmendere’de esti VATANDAŞTAN YETKİ İSTEDİ

Aynacı Değirmendere’de esti

VATANDAŞTAN YETKİ İSTEDİ

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı yoğun geçen seçim çalışmaları kapsamında Belediye Meclis Adayları ve İYİ Parti İlçe heyeti ile birlikte Değirmendere’de çınarlık meydanında kurulan tanıtım ve bilgilendirme standında vatandaşlarla sohbet edip akabinde, Değirmendere semt pazarında pazarcıları ve Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet etti. Kendisine gösterilen sevgi seli görülmeye değer bir yoğunluk oluşturdu.

Kendisine sorulan soruları cevaplandırdı

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir şekilde devam ettirdiği ziyaretlerinde her anı değerlendirmeye ve vatandaşlarla bir araya gelmeye, esnaf ziyaretlerinde bulunmaya özen gösteriyor. Değirmendere semt pazarında vatandaşlarla ve pazarcılarla gerçekleştirdiği sohbetlerde onların istek ve dileklerini, beklentilerini dinleyen ve kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

‘Düşünüp doğru karar vererek oyunuzu kullanmalısınız’

Başkan Adayı Aynacı, Gölcük’e daha iyi hizmet sunabilmek için özlem duyduğumuz modern projelerle daha çok yaşanabilir, daha güvenli bir şehir inşa edebilmek için yola çıktık dedi. Değirmendere’mize hak ettiği hizmet ve projeleri kazandırmak için sizlerinde bizlere güvenip, inanıp desteklemeniz gerekmektedir. Donanma Kenti Gölcük bu gün İlçe olarak biliniyorsa bunda Değiremenderemizin önemli bir yeri vardır. Gölcük 1936’da ilçe olduğunda Belediye binası Değirmendere’deydi. Yani yerel yönetimin idaresi buradaydı. Yıllar geçse de bu önemli süreç unutulmaz ve unutulmayacak. Günümüze geldiğimizde Değirmendere’yi sadece seçim döneminde hatırlayanlara artık yeter demenizin zamanı gelmedi mi. İşte size tarihi bir fırsat gelin bu Gölcük’ün makus talihini değiştirelim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler her yönüyle önemli bir seçimdir her vatandaşımız sandık başına giderek oyunu kullanmalıdır. Bunu yaparken de iyi düşünüp doğru karar vererek oyunuzu kullanmalısınız. Gelin birlikte tarih yazıp Gölcük’ü birlikte daha ileriye götürelim’ dedi.

‘Gölcük ve Halkımız için kazanmaktan başka çaremiz yok’

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘Hedefimiz belli amacımız belli bu seçimi Gölcük için ve Gölcük halkı için kazanmaktan başka çaremiz yok çünkü başka bir seçenek yok. Tek hedefimiz var Gölcük Aşkıyla yanan kalbimizde Gölcük’ü hak ettiği hizmet ve projelere kavuşturarak daha ileriye götürmektir dedi. Yaklaşık 25 yıldır Gölcük hak ettiğini alamamış, vaat edilen projelere kavuşamamış, çevresindeki komşu ilçeler kendini geliştirip daha modern bir hale dönüştürürken, maalesef Donanma Kenti Gölcük adeta yerinde saymıştır. Bu kadar umursamazlığa tahammülümüz kalmamıştır. Son 5 yıllık süreç bunun tuzu biberi olmuştur. Gölcük daha kaç yıl bekleyecek. Gölcük halkı daha kaç yıl laf üretenlere inanacak. Artık yeter diyerek 31 Mart seçimlerinde Gölcük halkı her şeyi değiştirecek nihai kararını vermiş bir şekilde sandık başına giderek İYİ Başkan ve İYİ Belediye Meclis üyelerini seçerek ileri daha ileriye yetkisini bizlere vereceğine inancımız tamdır’ dedi.



Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Ramazan Ayında En Güzel Sofralar DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Elit Kuaför bayanların gözde mekânı BAKIMLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR

Değirmendere Sahili’ne yakışmayan görüntüler

“Bayram İkramiyesi kurban hissesi kadar olmalı”

“GÖLCÜK ESNAFIMIZA YÖNELİK DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Gürel, “Altın her zaman banka faizi ve dövizden daha karlıdır”

KSO Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı gerçekleştirildi

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre "MEMUR VE EMEKLİNİN EKONOMİK DURUMU BEKA SORUNUDUR"

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “MUAYENE VE İLAÇ KATKI PAYLARI KALDIRILMALI”

“Uzun vadede altın en güvenilir yatırım aracıdır”

Başkan Zeytinoğlu, Trump’ın gümrük artırımlarının Türkiye’ye olası etkilerini değerlendirdi

Mısırlıoğlu, “Faiz oranlarının düşmesiyle kredi başvuruları arttı”

Gürel, ‘Altına yatırım her zaman kazandırmıştır”

Gölcük Belediyespor Voleybol Takımımının Hedefi Türkiye Şampiyonası HEP DESTEK, TAM DESTEK

Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, “KAN BAĞIŞLAMAK HAYAT KURTARIR”

Kesgin, “Küçük esnaf yaşarsa, mahalle yaşar”

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

KOCAELİ’NİN TEK ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLADI

Çiftlik Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

11 Mayıs Pazar günü Anneler günü GÖLCÜK ANNELER GÜNÜ İÇİN HAZIR

Macar heyetinden SEKA Kâğıt Müzesi’ne tam not

Sahne İzmit’ten masalsı bir gösteri; Sihirli Kolye izleyiciyle buluşuyor

GÖLCÜK BELEDİYESİ PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ

Kocaelispor’a şampiyonluk hediyesi Büyükşehir’den; TESİS İHALESİ TAMAM, İLK KAZMA YAKINDA VURULUYOR

Serdar’da Sıcak Asfalt Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde NİSAN AYI GEBE OKULU MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Başkan Özdemir'den Gölcüklülere çağrı! HAYDİ GÖLCÜK TAKIMINA DESTEĞE

Yapımı tamamlandı, faaliyete geçtiğinde Türkiye'ye örnek olacak; BAŞİSKELE SU SPORLARI MERKEZİ AÇILIYOR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt “ZUMBA DERSLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR”

Şampiyon Kocaelispor forması Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a hediye edildi

Baharın gelişi Kocaeli’nde şarkılarla kutlandı

Başiskele Sahili’ne 450 Araçlık Otopark

Çocuklar, harika bir hafta sonuna hazır mısınız?

Büyükşehir, ulaşımda üstyapıyı güçlendiriyor

İzmit’te Bir Öğün Umut: Beslenme Saati her şeye rağmen devam ediyor

Büyükşehir, vatandaşın en acılı gününde yanında

İzmit Belediyesinden anneleri gülümseten yürüyüş

Büyükakın, İzmit ilçe sergisinde KO-MEK’in hikâyesini özetledi; “KO-MEK’İN ORTAK TEMASI MUTLULUK VE ÜRETKENLİKTİR”

Kocaeli’nde Hıdırellez Şenlikleri Büyükşehir’le renkli geçti; “TAHİR BAŞKANIMIZ ANAHTAR TESLİM CEMEVİ YAPIYOR”

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan “EN ÖNEMLİ AMACIMIZ DAHA İYİ BİR GÖLCÜK”

Büyükşehir’den Kocaeli’nin sosyal yaşamına yeni bir dokunuş ÖZEL ÇOCUKLAR PODYUMDA IŞILDADI

“Engelsiz Bahar Şenliği ile güzel bir programa imza atacağız”

“Bayram İkramiyesi kurban hissesi kadar olmalı”

Yükleniyor