• BIST 100

    15446,37%1,25
  • DOLAR

    43,27% 0,22
  • EURO

    50,19% -0,10
  • GRAM ALTIN

    6374,59% -0,30
  • Ç. ALTIN

    10426,81% 0,75

AYNACI, DÜZAĞAÇ MAHALLESİNDE PROJELERİNİ ANLATTI

22.03.2024 11:43:35 0
AYNACI, DÜZAĞAÇ MAHALLESİNDE PROJELERİNİ ANLATTI

AYNACI, DÜZAĞAÇ MAHALLESİNDE PROJELERİNİ ANLATTI

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, iftar sonrasında gerçekleştirdiği ziyaret programları doğrultusunda kalıcı konutlar Düzağaç mahallesinde hizmet veren kahveleri ve esnafları ziyaret etti. Aynacı, ziyaretlerinde seçim beyannamesinde yer alan projeleri hakkında bilgiler verdi vatandaşlardan destek istedi.

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, 31 Mart seçimlerine son 10 gün kala seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere hız vererek Gölcük İlçe genelinde yoğun bir program gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda Kalıcı konutlar mevki Düzağaç mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak Gölcük için İYİ hizmet, Gölcük için İYİ projeler diyerek yapacakları konusunda bilgiler verdi.

‘GÖLCÜK’E İYİ HİZMET İYİ YÖNETİM ŞART’

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘Bizler bu seçime 6 yıldır çok iyi hazırlandık. İYİ Parti Gölcük İlçe başkanı olarak görev yapan İsmail Aynacı kardeşiniz, Belediyenin tüm meclis toplantılarına katılarak, Gölcük’ün bütün problemlerine hakim, tüm sorunları biliyor. Çok titiz bir şekilde hazırladığımız projelerle dersime nasıl çalıştığımı anlayacaksınız. Her şeyin adeta röntgenini çekmiş, çözüm bularak hizmet etmeye ben ve Belediye Meclis Adayı arkadaşlarımız hazırız. Gölcük’e iyi hizmet ve iyi bir yönetim şart,bunun idrakı içinde Gölcük’ün yarınlarına hizmet için sizlerden yetki istiyorum çünkü benim bundan başka bir amacım yok. Her şeyin iyi olacağı, iyi projelerin ilçemize kazandırılacağı bir hizmet aşkıyla heyecan içinde adeta yerimizde duramıyoruz. Siz değerli Gölcük halkına layık olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım, size söz veriyorum’ dedi.

‘VİZYONER BİR BAKIŞ AÇISI SORUNLARI ÇÖZER’

Belediye Başkan Adayı Aynacı, ‘Yaklaşık 25 yıl önce çoğu vatandaşımız, enkaz altında kalmıştı. Deprem konusunda başkalarının projesi var mı? Depremi unutmamalıyız. Biz deprem hazırlığını ön projemiz olarak yapacağız. Deprem konusunda çok ciddi bir çalışma gerçekleştireceğiz. Yorgun binalar konusunda adımlarımızı atacağız. Biz göreve sizlerin desteği ile geldiğimizde ada bazlı kentsel dönüşüme müsaade edeceğiz. Burada müteahhit projeye girerse bakanlığın verdiği izinle düzgün bir dönüşümün önünü açacağız. İnsanımızı yorgun binalarında adeta ölümü beklemekten kurtaracağız. Yapacağı yeni binasına izolatör koyarsa yüzde 35 olan imar iznini yüzde 50’ye çıkaracağız. Gölcük Halkımızı sağlıklı yaşam konut alanlarına kavuşturacağız. İsmail Aynacı, sen bunları nasıl yapacaksın diye sorabilirsiniz. Biz bu hizmetleri ve projelerimizi geniş bir ufka sahip olarak yepyeni bir vizyonla yaparak insanımızı mutlu edeceğiz. Bu vizyoner bir bakış açısı ile ilçemize hak ettiği değeri vereceğiz. İşte bu duygu ve düşüncelerimle sizlere diyorum ki gelin Donanma Kenti Gölcük’ü daha ileriye taşıyacak hedeflerimiz ve bir birinden önem taşıyan projelerimize destek verin bu tarihi anda yanımızda olun. Gelin Gölcük’ü yeniden inşa edelim. İnsana değer yapılan hizmetler ve kalıcı çözüm üreten projeleri hayata geçirerek olur. Bu güne kadar yaptık oldu mantığı ile sizi kandıranlara yeter artık demelisiniz’ dedi.

LOJMANLAR NİYE YIKILMIŞ ?

VALİ AKTAŞ KARNELERİ VERDİ

HACIBEY YILDIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

MARMARA PETROKİMYA'DAN SPORA VE SPORCULARA TAM DESTEK

BAŞKAN SEZER, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

SİZLERLE YENİDEN

FIRTINANIN ORTASINDAYIZ

12 İLÇEDE 24 MİLYON M2 ALAN KONTROL ALTINA ALINDI

PETROL YÜKLÜ TIR ÜST GEÇİTE SIKIŞTI

GÖLCÜK’TE TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİ GÜZERGAHLARI

UYUŞTURUCUDAN BİR HAFTADA 62 KİŞİ TUTUKLANDI

21 YIL HAPİS CEZASIYLA ARANAN HIRSIZ YAKALANDI

KARTEPE HADDEHANESİ MECLİS GÜNDEMİNE GELDİ

YARIYIL TATİLİNİN KEYFİ KARTEPE TELEFERİK’TE ÇIKACAK

KOCAELİ’DE ÇOCUKLAR YARIYIL TATİLİNDE YAŞADI

AKRAN ZORBALIĞI ÇOCUKLAR İÇİN CİDDİ BİR RİSK FAKTÖRÜ

TOPLU TAŞIMADA KURAL İHLALİNE GEÇİT YOK

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VANLILARDAN SICAK KARŞILAMA

GÖLCÜK’TE TÜRK HALK MÜZİĞİ RÜZGARI

BAŞKAN SEZER, “MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

HACIBEY YILDIZ VEFAT ETTİ

GÖLCÜK’TE ANLAMLI BULUŞMA: DİRENİŞTEN DİRİLİŞE KUDÜS

TRAFİK CEZALARI ARTIYOR, YENİ YAPTIRIMLAR GELİYOR

ENERJİ VE ÇEVRE BİLİNCİ OYUNLARLA ANLATILDI

İYİ PARTİDEN GAZETEMİZE ZİYARET

YERLİ DİZİ KEPAZELİKLERİ …

YASTIK ALTINDAN BARKODLU KASAYA

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ESNAFA "FATURA" UYARISI

RİSKLİ LOJMANLARDA YIKIMIN İKİNCİ ETABI BAŞLADI

HUZUREVİNDE İKİNCİ BAHARLARINI YAŞIYORLAR

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

MARMARA PETROKİMYA'DAN SPORA VE SPORCULARA TAM DESTEK

TOPLU TAŞIMADA KURAL İHLALİNE GEÇİT YOK

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ESNAFA "FATURA" UYARISI

HALK SAĞLIĞI İÇİN MODERN TESİS, GÜVENLİ HİZMET

BAŞKAN BULUT’TAN İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ: “KOCAELİ İHRACATTA GURUR KAYNAĞIMIZ”

ANAOKULLARI, KOTO’DA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

"ALTINDA KAOS VE KAYGI DÖNEMİ!"

TARIM AKADEMİSİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI BELLİ OLDU

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE 166 MİLYON TL’LİK DESTEK

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9