• BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,10% 0,18
  • EURO

    50,21% -0,09
  • GRAM ALTIN

    6245,02% 0,82
  • Ç. ALTIN

    10147,72% 0,77

AYNACI, DÜZAĞAÇ MAHALLESİNDE PROJELERİNİ ANLATTI

22.03.2024 11:43:35 0
AYNACI, DÜZAĞAÇ MAHALLESİNDE PROJELERİNİ ANLATTI

AYNACI, DÜZAĞAÇ MAHALLESİNDE PROJELERİNİ ANLATTI

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, iftar sonrasında gerçekleştirdiği ziyaret programları doğrultusunda kalıcı konutlar Düzağaç mahallesinde hizmet veren kahveleri ve esnafları ziyaret etti. Aynacı, ziyaretlerinde seçim beyannamesinde yer alan projeleri hakkında bilgiler verdi vatandaşlardan destek istedi.

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, 31 Mart seçimlerine son 10 gün kala seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere hız vererek Gölcük İlçe genelinde yoğun bir program gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda Kalıcı konutlar mevki Düzağaç mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak Gölcük için İYİ hizmet, Gölcük için İYİ projeler diyerek yapacakları konusunda bilgiler verdi.

‘GÖLCÜK’E İYİ HİZMET İYİ YÖNETİM ŞART’

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘Bizler bu seçime 6 yıldır çok iyi hazırlandık. İYİ Parti Gölcük İlçe başkanı olarak görev yapan İsmail Aynacı kardeşiniz, Belediyenin tüm meclis toplantılarına katılarak, Gölcük’ün bütün problemlerine hakim, tüm sorunları biliyor. Çok titiz bir şekilde hazırladığımız projelerle dersime nasıl çalıştığımı anlayacaksınız. Her şeyin adeta röntgenini çekmiş, çözüm bularak hizmet etmeye ben ve Belediye Meclis Adayı arkadaşlarımız hazırız. Gölcük’e iyi hizmet ve iyi bir yönetim şart,bunun idrakı içinde Gölcük’ün yarınlarına hizmet için sizlerden yetki istiyorum çünkü benim bundan başka bir amacım yok. Her şeyin iyi olacağı, iyi projelerin ilçemize kazandırılacağı bir hizmet aşkıyla heyecan içinde adeta yerimizde duramıyoruz. Siz değerli Gölcük halkına layık olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım, size söz veriyorum’ dedi.

‘VİZYONER BİR BAKIŞ AÇISI SORUNLARI ÇÖZER’

Belediye Başkan Adayı Aynacı, ‘Yaklaşık 25 yıl önce çoğu vatandaşımız, enkaz altında kalmıştı. Deprem konusunda başkalarının projesi var mı? Depremi unutmamalıyız. Biz deprem hazırlığını ön projemiz olarak yapacağız. Deprem konusunda çok ciddi bir çalışma gerçekleştireceğiz. Yorgun binalar konusunda adımlarımızı atacağız. Biz göreve sizlerin desteği ile geldiğimizde ada bazlı kentsel dönüşüme müsaade edeceğiz. Burada müteahhit projeye girerse bakanlığın verdiği izinle düzgün bir dönüşümün önünü açacağız. İnsanımızı yorgun binalarında adeta ölümü beklemekten kurtaracağız. Yapacağı yeni binasına izolatör koyarsa yüzde 35 olan imar iznini yüzde 50’ye çıkaracağız. Gölcük Halkımızı sağlıklı yaşam konut alanlarına kavuşturacağız. İsmail Aynacı, sen bunları nasıl yapacaksın diye sorabilirsiniz. Biz bu hizmetleri ve projelerimizi geniş bir ufka sahip olarak yepyeni bir vizyonla yaparak insanımızı mutlu edeceğiz. Bu vizyoner bir bakış açısı ile ilçemize hak ettiği değeri vereceğiz. İşte bu duygu ve düşüncelerimle sizlere diyorum ki gelin Donanma Kenti Gölcük’ü daha ileriye taşıyacak hedeflerimiz ve bir birinden önem taşıyan projelerimize destek verin bu tarihi anda yanımızda olun. Gelin Gölcük’ü yeniden inşa edelim. İnsana değer yapılan hizmetler ve kalıcı çözüm üreten projeleri hayata geçirerek olur. Bu güne kadar yaptık oldu mantığı ile sizi kandıranlara yeter artık demelisiniz’ dedi.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAYLI SİSTEMDE KAPASİTEYİ SÜREKLİ ARTIRIYORUZ

BAŞKANLARDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

GÖLCÜK'TE DEPREM ALARMI: 3 EĞİTİM BİNASI İÇİN YIKIM KARARI!

KADİR ÖZDEMİR: “LİG DAHA BİTMEDİ”

GÖLCÜKSPOR DEVREYİ LİDER KAPATTI

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI BELLİ OLDU

TAHİR BÜYÜKAKIN: YENİ HASTANE 400 MİLYONA MAL OLACAK, HİZMETLER AKSAMAYACAK

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI BAŞİSKELE'DE YETİŞİYOR

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KAPATILMAYACAK

BÜYÜKAKIN: KOCAELİ ARTIK KARTPOSTALLIK BİR ŞEHİR

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE 166 MİLYON TL’LİK DESTEK

KASIMOĞLU “EMEKLİLER HÜSRANA UĞRADI”

MÜGE ANLI'DA ARADIĞI AYŞENUR GÖLCÜK'TE ÇIKTI!

ŞENER:HAKKIMIZI ALANA KADAR DURMAK YOK!

"MESS BİZİMLE OYUN OYNAMA!"

ANITPARK’TA "EMEKLİ" SEFERBERLİĞİ

SIFIR ATIK SEFERBERLİĞİ

KOCAELİ GENELİNDE 647 BİN 700 METRE DERE TEMİZLİĞİ YAPILD

KARTEPE’DE SPORUN KALBİ BU TÖRENDE ATTI

KARTEPE SANAT EVİ SANATLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

HIZLI İŞLER ÇÖZÜM MERKEZİ 2025'TE DE HIZLI ÇÖZÜMLER ÜRETTİ

SADAKA DEĞİL, İNSANCA YAŞAM HAKKIMIZI İSTİYORUZ!

GÖLCÜK’TE BİR İLK: EVLİLİK FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

SARI: HİÇBİR TEHDİT BİZE GERİ ADIM ATTIRAMAZ

KARTEPEDE Kİ OTEL VE DEVLETİN GÜCÜ..

ÖTV KALKARSA NE Mİ OLUR ?

HİCAZ DUA VE SOLO İLAHİLER GÖNÜLLERE HUZUR VERDİ

SU BASKINLARINA KARŞI ÖNLEYİCİ ÇALIŞMALAR

EVSİZ AİLEYE BÜYÜKŞEHİR’DEN SICAK YUVA

BÜYÜKŞEHİR’DE BU BULUŞMALAR GELECEĞE YÖN VERİYOR

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI BELLİ OLDU

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE 166 MİLYON TL’LİK DESTEK

KASIMOĞLU “EMEKLİLER HÜSRANA UĞRADI”

ŞENER:HAKKIMIZI ALANA KADAR DURMAK YOK!

"MESS BİZİMLE OYUN OYNAMA!"

FORD İŞÇİLERİNDEN “DONUP KALMA” EYLEMİ

‘KREDİ FAİZ ORANLARI YÜZDE 20’YE DÜŞTÜ’

EMEKLİNİN GEÇİNMESİ ZORLAŞTI

ÇANAKÇI “TARIM GÖLCÜK'TE YENİDEN GÜÇ KAZANDI”

ZEYTİNOĞLU DIŞ TİCARET VE ENFLASYON VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9