• BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% -0,11
  • EURO

    50,55% 0,12
  • GRAM ALTIN

    7119,10% -0,22
  • Ç. ALTIN

    11571,81% 0,00

AYNACI, DÜZAĞAÇ MAHALLESİNDE PROJELERİNİ ANLATTI

22.03.2024 11:43:35 0
AYNACI, DÜZAĞAÇ MAHALLESİNDE PROJELERİNİ ANLATTI

AYNACI, DÜZAĞAÇ MAHALLESİNDE PROJELERİNİ ANLATTI

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, iftar sonrasında gerçekleştirdiği ziyaret programları doğrultusunda kalıcı konutlar Düzağaç mahallesinde hizmet veren kahveleri ve esnafları ziyaret etti. Aynacı, ziyaretlerinde seçim beyannamesinde yer alan projeleri hakkında bilgiler verdi vatandaşlardan destek istedi.

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, 31 Mart seçimlerine son 10 gün kala seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere hız vererek Gölcük İlçe genelinde yoğun bir program gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda Kalıcı konutlar mevki Düzağaç mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak Gölcük için İYİ hizmet, Gölcük için İYİ projeler diyerek yapacakları konusunda bilgiler verdi.

‘GÖLCÜK’E İYİ HİZMET İYİ YÖNETİM ŞART’

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘Bizler bu seçime 6 yıldır çok iyi hazırlandık. İYİ Parti Gölcük İlçe başkanı olarak görev yapan İsmail Aynacı kardeşiniz, Belediyenin tüm meclis toplantılarına katılarak, Gölcük’ün bütün problemlerine hakim, tüm sorunları biliyor. Çok titiz bir şekilde hazırladığımız projelerle dersime nasıl çalıştığımı anlayacaksınız. Her şeyin adeta röntgenini çekmiş, çözüm bularak hizmet etmeye ben ve Belediye Meclis Adayı arkadaşlarımız hazırız. Gölcük’e iyi hizmet ve iyi bir yönetim şart,bunun idrakı içinde Gölcük’ün yarınlarına hizmet için sizlerden yetki istiyorum çünkü benim bundan başka bir amacım yok. Her şeyin iyi olacağı, iyi projelerin ilçemize kazandırılacağı bir hizmet aşkıyla heyecan içinde adeta yerimizde duramıyoruz. Siz değerli Gölcük halkına layık olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım, size söz veriyorum’ dedi.

‘VİZYONER BİR BAKIŞ AÇISI SORUNLARI ÇÖZER’

Belediye Başkan Adayı Aynacı, ‘Yaklaşık 25 yıl önce çoğu vatandaşımız, enkaz altında kalmıştı. Deprem konusunda başkalarının projesi var mı? Depremi unutmamalıyız. Biz deprem hazırlığını ön projemiz olarak yapacağız. Deprem konusunda çok ciddi bir çalışma gerçekleştireceğiz. Yorgun binalar konusunda adımlarımızı atacağız. Biz göreve sizlerin desteği ile geldiğimizde ada bazlı kentsel dönüşüme müsaade edeceğiz. Burada müteahhit projeye girerse bakanlığın verdiği izinle düzgün bir dönüşümün önünü açacağız. İnsanımızı yorgun binalarında adeta ölümü beklemekten kurtaracağız. Yapacağı yeni binasına izolatör koyarsa yüzde 35 olan imar iznini yüzde 50’ye çıkaracağız. Gölcük Halkımızı sağlıklı yaşam konut alanlarına kavuşturacağız. İsmail Aynacı, sen bunları nasıl yapacaksın diye sorabilirsiniz. Biz bu hizmetleri ve projelerimizi geniş bir ufka sahip olarak yepyeni bir vizyonla yaparak insanımızı mutlu edeceğiz. Bu vizyoner bir bakış açısı ile ilçemize hak ettiği değeri vereceğiz. İşte bu duygu ve düşüncelerimle sizlere diyorum ki gelin Donanma Kenti Gölcük’ü daha ileriye taşıyacak hedeflerimiz ve bir birinden önem taşıyan projelerimize destek verin bu tarihi anda yanımızda olun. Gelin Gölcük’ü yeniden inşa edelim. İnsana değer yapılan hizmetler ve kalıcı çözüm üreten projeleri hayata geçirerek olur. Bu güne kadar yaptık oldu mantığı ile sizi kandıranlara yeter artık demelisiniz’ dedi.

TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR

ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1

BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ

OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR

ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI

BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI

BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE

MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI

GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI

BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI

SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?

YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR

UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”

5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR

VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ

GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI

BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK

GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ

SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”

MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR

BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR

BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU

HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR

Yükleniyor

loading

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 26 16 1 9 30 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 26 17 3 6 23 57
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 26 14 5 7 17 49
5.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 26 12 8 6 14 42
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 26 9 11 6 -4 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 26 8 9 9 -7 33
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
11.CORENDON ALANYASPOR 26 5 8 13 -4 28
12.TÜMOSAN KONYASPOR 26 6 11 9 -9 27
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 26 6 13 7 -8 25
14.KASIMPAŞA A.Ş. 26 5 12 9 -14 24
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 26 6 14 6 -18 24
16.İKAS EYÜPSPOR 26 5 14 7 -18 22
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 26 3 12 11 -28 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 26 4 17 5 -22 17