-
BIST 100
16159,76%-0,04
-
DOLAR
44,09% 0,05
-
EURO
51,18% -0,03
-
GRAM ALTIN
7353,86% -0,01
-
Ç. ALTIN
11832,72% -0,27
Aynacı Emekli Öğretmenler ile buluştu‘BAŞIMIZIN TACISINIZ’
Aynacı Emekli Öğretmenler ile buluştu
‘BAŞIMIZIN TACISINIZ’
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Belediye Meclis Adayları ve ilçe heyeti ile birlikte gerçekleştirdiği seçim çalışmalarına her alanda ve her platformda devam ediyor. Başkan Adayı Aynacı, Gölcük Öğretmenevini ziyaret ederek emekli öğretmenlerle bir araya geldi.
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı Öğretmenevi’ne yaptığı ziyaretinde, Emekli öğretmenlerle sohbet edip, Öğretmenlik çök özel bir meslektir. O duyguyu, o ruh halini verebilmek sadece ders öğretmekle olmaz. Başka şeylerde vardır. Eğitim aynı zamanda davranış kazandırmaktır. Öğretmek başka bir şeydir, eğitmek başka bir şeydir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Öğretmenler yeni nesli cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözü büyük bir anlam taşımaktadır. Yıllarca görev yaptığınız okullarda geleceğin gençlerini yetiştirdiniz. Ülkemizin dört bir yanında sizlerin yetiştirdiğiniz öğrenciler vatanına milletine en güzel şekilde hizmet ediyor. Bu onurlu görevi üstlenen siz değerli büyüklerimin ellerinden öpüyorum iyi ki varsınız’ dedi.
‘GÖLCÜK’E HİZMET ÜRETMEK YERİNE LAF ÜRETMİŞLER’
Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘Emekli öğretmenler ile yaptığı sohbet sonrasında seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Biz bu yola Gölcük’ü yeniden inşa etmek için çıktık. Gölcük istediği yatırımı alamamaktadır. Yıllar hangi projeler yapılacak ilçemize kazandırılacak diye bekleyerek geçti. Çevremizdeki ilçelerde yapılanları Gölcük’te konuşuyorsak bu gün geldiğimiz noktada Donanma Kenti Gölcük’e bir şey yapılmamış olmasındandır. Halkımız sosyal hayat ihtiyaçlarını maalesef Gölcük dışında gideriyor. Örnek vermek gerekirse AVM, sinema salonu, yıldızlı bir oteli, sahil alanında balık lokantaları ve daha birçok ihtiyaçlar eksik. Çocukların oyun oynayacağı modern oyun alanları yok var dediklerimiz ise yetersiz ve bakımsız. Çocuklarımız evden dışarıya çıkmıyor çıkıp oyun oynamak istese de nerde oynayacak. Gölcük halkı bunlarımı hak ediyor? Yerel yönetim, Gölcük’e hizmet etmek proje inşa etmek yerine sadece laf üretmişler dedi. Aynacı seçim beyannamesinde yer alan çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler aktarıp yeni dönemde Gölcük hizmet etmek için sizlerin desteğini istiyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.






KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?
İZLEYENİ OLAN SAVAŞ
KÖRFEZRAY’DA 5 TBM HEDEFE DOĞRU İLERLİYOR
ŞEHİTLİKLER 18 MART’A HAZIRLANIYOR
VERGİ SUÇU FİRARİSİNE OPERASYON
VALİ AKTAŞ EV ZİYARETLERİ YAPTI
1 MİLYON TL’LİK KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU
BAŞKAN SEZER “GÖLCÜK'ÜN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Yükleniyor


