Tarih: 11.03.2024 12:26

AYNACI, ‘GÖLAŞ MARKETLERDE KADINLARIMIZA İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

AYNACI, ‘GÖLAŞ MARKETLERDE KADINLARIMIZA İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ’

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde planladığı ve İYİ Parti İlçe SKM tarafından hazırlanan program doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, İhsaniye Çiftlik Mahallesinde faaliyet gösteren Trabzon Vakfıkebir Çavuşlu Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamaları kapsamında hazırlanan programa katılan Başkan Adayı İsmail Aynacı ve beraberindeki Belediye Meclis Adayları ve İlçe heyetini, Dernek Başkanı Mustafa Erdem ve Yöneticiler ile Bayan üyeler tarafından yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşıladılar. Gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür eden Aynacı, ‘Bu sevginize her daim layık olacağım’ dedi.

AYNACI, ÇAVUŞLU KÖYLÜLERİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘Bugün burada olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Kadınlarımız başımızın tacıdır. Tüm Dünya genelinde Kadınlarımız, birçok iş kolunda gösterdikleri başarılar sayesinde artık iş dünyasının vazgeçilmez birer parçası oldular. Ülkemizde de çeşitli iş kollarında, Kamu kurum ve kuruluşlarında, birçok özel kuruluşlarında üst düzey yöneticilik görevinden başlayıp en alt kademe iş elemanlığına kadar çalışkanlıklarını ve başarılarını kanıtlamışladır. İşte bu duygu ve düşüncelerle Gölcük’ün yarınlarına ışık tutacak projeler ve bunların hayata geçirilmesine destek olacak ekip ve yol arkadaşlarıma desteklerinizi istiyorum. Bizlere duyacağınız güven ve destek ile Gölcük Belediye Başkanı olarak seçildiğimde ilk yapacağımız işler arasında yer verdiğimiz Kadın istihdamını gerçekleştirmiş olacağız. Projelerimiz arasında yer alan GÖLAŞ Market projemiz var bu çalışmayı her mahallemizde hizmete açacağız. Bu marketlerde ekonomik, kaliteli ürünler satılacak. Bu markette marketlerde kadınlarımız çalışacak. Gölcük Belediyesi 120 kadınına istihdam sağlayacak’ dedi. Konuşmasının ardından programa katılan bayanlara çiçekler takdim eden Başkan Adayı İsmail Aynacı’ya Dernek üyesi olan bayanlar teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —