AYNACI, ‘GÖLAŞ MARKETLERDE KADINLARIMIZA İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ’
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde planladığı ve İYİ Parti İlçe SKM tarafından hazırlanan program doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.
Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, İhsaniye Çiftlik Mahallesinde faaliyet gösteren Trabzon Vakfıkebir Çavuşlu Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamaları kapsamında hazırlanan programa katılan Başkan Adayı İsmail Aynacı ve beraberindeki Belediye Meclis Adayları ve İlçe heyetini, Dernek Başkanı Mustafa Erdem ve Yöneticiler ile Bayan üyeler tarafından yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşıladılar. Gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür eden Aynacı, ‘Bu sevginize her daim layık olacağım’ dedi.
AYNACI, ÇAVUŞLU KÖYLÜLERİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘Bugün burada olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Kadınlarımız başımızın tacıdır. Tüm Dünya genelinde Kadınlarımız, birçok iş kolunda gösterdikleri başarılar sayesinde artık iş dünyasının vazgeçilmez birer parçası oldular. Ülkemizde de çeşitli iş kollarında, Kamu kurum ve kuruluşlarında, birçok özel kuruluşlarında üst düzey yöneticilik görevinden başlayıp en alt kademe iş elemanlığına kadar çalışkanlıklarını ve başarılarını kanıtlamışladır. İşte bu duygu ve düşüncelerle Gölcük’ün yarınlarına ışık tutacak projeler ve bunların hayata geçirilmesine destek olacak ekip ve yol arkadaşlarıma desteklerinizi istiyorum. Bizlere duyacağınız güven ve destek ile Gölcük Belediye Başkanı olarak seçildiğimde ilk yapacağımız işler arasında yer verdiğimiz Kadın istihdamını gerçekleştirmiş olacağız. Projelerimiz arasında yer alan GÖLAŞ Market projemiz var bu çalışmayı her mahallemizde hizmete açacağız. Bu marketlerde ekonomik, kaliteli ürünler satılacak. Bu markette marketlerde kadınlarımız çalışacak. Gölcük Belediyesi 120 kadınına istihdam sağlayacak’ dedi. Konuşmasının ardından programa katılan bayanlara çiçekler takdim eden Başkan Adayı İsmail Aynacı’ya Dernek üyesi olan bayanlar teşekkür ettiler.




KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
Yükleniyor
-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,04% 0,08
-
GRAM ALTIN
6957,36% -2,18
-
Ç. ALTIN
11465,56% -1,02




