• BIST 100

    10935,00%0,29
  • DOLAR

    42,37% 0,04
  • EURO

    48,95% 0,20
  • GRAM ALTIN

    5561,67% 0,21
  • Ç. ALTIN

    9234,16% -0,70

AYNACI, ‘GÖLCÜK TÜM SORUNLARINDAN KURTULACAK’

23.03.2024 10:53:59 0
AYNACI, ‘GÖLCÜK TÜM SORUNLARINDAN KURTULACAK’

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, beraberinde Belediye Meclis Adayları ve ilçe heyeti ile birlikte İhsaniye Çiftlik Mahallesi Necati Çelik Devlet Hastanesi çevresindeki esnafları ziyaret edip vatandaşlarla da sohbet etti. Yoğun geçen seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyarette esnaflara ve vatandaşlara Belediye Başkanı olduğunda yapacağı hizmet ve projelerden bahseden Başkan Adayı Aynacı, ‘Gölcük tüm sorunlarından kurtulacak size söz veriyorum’ dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, İhsaniye Çiftlik Mahallesi Necati Çelik Devlet Hastanesi çevresindeki esnafları ziyaret edip vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde, ‘İnsana dokunan projeler hazırladık bu çalışmalarımızla Gölcük için İYİ bir hizmet ve İYİ projeler kazandıracağız. Bunu niçin söylüyorum çünkü mevcut yerel yönetimin başındaki kişinin 5 yıllık sürecini baktığımızda Gölcük’e verdiği sözleri tutmadığını, ilçemiz için gerekli projeleri tamamlayamadığını hatta bazılarına hiç başlayamadığını görmekteyiz. İşte bu sebeple başarısız olmuş bir dönemi bir daha yaşamamak için değişim şart. Bunu değerlendirecek olan sizlersiniz. Gelin Gölcük’ün bir 5 yılını daha başa geçirmeyelim. Gelin birlikte arzu ettiğimiz şekilde birlikte Gölcük’ü inşa edelim’ dedi.

‘TEK GAYEMİZ GÖLCÜK’E HİZMET ETMEKTİR’

Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçimde İçi boş, halkımızı avutacak, günü geçirecek projelerle değil, bizzat halkımızın refah seviyesini yükseltecek, ilçemizin katma değerini arttıracak, insanımıza dokunan projeleri olan adaya yani bana ve ekip arkadaşlarıma destek vermenizi istiyorum. Gölcük’ün hangi bölgesinde nasıl bir sorun var ve bu sorunları hangi projelerle çözeceğiz iyi biliyorum. Bu tespitlerimi bu gün değil, yaklaşık 6 yıllık süreçte İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı olarak yaptığım görev süremde tek tek yerinde tespit ettim. Yani dersime çok iyi çalıştım çok iyi bir şekilde analiz ettim. Ne Gölcük’ün bir 5 yılını boşa geçirecek nede sizleri çok vaat vererek kandırmak niyetinde değilim. Benim ve ekip arkadaşlarımın birlikte hazırladığımız projelerimizde Gölcük için gerekli ve ihtiyacı olan projeleri seçtik ve seçim beyannamemizde yer verdik. Tek gayemiz Gölcük’e ve siz değerli Gölcük halkımıza gerçek manada hizmet etmektir’ diye konuştu.

‘GÖLCÜK İYİ HİZMET İYİ PROJELER BEKLİYOR’

Belediye Başkan Adayı Aynacı, ‘Gölcük Belediye Başkanı olarak seçildiğimiz andan itibaren görev yapacağım her gün Gölcüklülerin refahı, huzuru, sağlığı, sosyal yaşam hakları, kaliteli hayat şartları için mücadele edeceğim ve çözüm üreteceğim. Tabii ki bunu ekibim ile gerçekleştireceğim ve ilçemizi yönetmeye talibiz. Hayat tecrübemizle, iş bilgimizle, çalışkanlığımız ve gençliğimizle Gölcük’te bugüne kadar yapılan tüm hizmetlerin üstüne eklemeye, eksikleri gidermeye ve şehrimizi ileri götürmeye talibiz. Çünkü bizim aşkımız Gölcük’ dedi.

‘ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİNE DESTEK VERECEĞİZ’

Başkan Adayı Aynacı, ‘Çocuklarımızın eğitimine kalıcı bir çözüm olacağına inandığımız bir proje hazırladık. Eğitim çalışmalarına yönelik kullanılacak olan bu internet hizmeti Gölcük Belediyesinin tüm öğrencilere hediyesi olacak. Öğrencilerimizin eğitimlerin de internet sıkıntısı yüzünden kesinti olmayacak. Öğretmenlerine ve arkadaşlarına karşı evde internetimiz yok mahcubiyetini hiçbir öğrencimize yaşatmayacağız. GÖLAŞ iştiraki ile internet anlaşması imzalayacağız. Ücretsiz bir şekilde evlere interneti biz götüreceğiz. Çocuklarımızı tüm eğitim amaçlı kullanımlarını internet üzerinden sağlayacağız. Bugün en uygun internet 500 lira. Biz Gölcük’te her eve 500 liralık bir nakdi yardım yapmış olacağız’ dedi.

‘HİZMETLERİMİZLE EMEKLİLERİMİZİN YÜZÜ GÜLECEK’

Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘Gölcük’te her yaştan ve her kesimden insanlarımızın yanındayız. Emekli vatandaşlarımızın durumunu biliyoruz onlara destek olmak için bir proje geliştirdik. Biz Gölcük genelinde her konuda sorunları biliyor ve onun için projeler hazırladık. İşte bunlardan birisi olan Gölcük sınırları içinde yaşayan Emeklilerimizin kullanımına vereceğimiz Emekli Kart ile geliri asgari ücretin altında olan tüm Emeklilerimiz Belediyeye ait olan tüm sosyal tesislerden % 50 indirimlerden yararlanacak. Ayrıca gene Belediyemiz tarafından kurulacak Gölcük ekmek fabrikamız geliri Asgari ücretin altında olan tüm emeklilerimizin günlük 2 ekmek ihtiyacını ücretsiz karşılayacak. Gölcük İYİ olacak Emeklilerimizin yüzü gülecek ve mutlu olacak’ diyerek konuşmasını tamamladı.

İzmit Körfezi’nde sürdürülebilir temizlik ve denetim seferberliği 7 BİN 90 METREKÜP ATIK DENİZDEN AYRIŞTIRILDI

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz, “BİRLİK VE DİSİPLİNLE HEDEFLERİMİZE İLERLİYORUZ”

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 20 KASIM DÜNYA ÇOCUK GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET

Kocaeli Bilişim Fuarı 21 Kasım’da kapılarını açıyor; DÜNYA MARKALARI KOCAELİ’DE BULUŞACAK

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, “İLÇE KONGREMİZİ 14 ARALIK’TA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Gölcük Musiki Derneği’nden yeni yılın ilk konserine büyük hazırlık OCAK AYI KONSERİ İÇİN GÜN SAYIYORLAR

Büyükşehir’den öğrenciler için dev hizmet; YKS VE LGS’YE ÜCRETSİZ HAZIRLIK PROGRAMI KILAVUZ E-DERSLİK AÇILDI

Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanı Hoyur: “İLK GENEL SEÇİMLERDE ÜLKE YÖNETİMİNİ DEVRALACAĞIZ”

Büyükşehir, “Büyük dönüşümü” emlakçılara anlattı

Yıldız: ' Esnaf odasında artık değişim zamanı gelmiştir'

Başkan Doğusel:“Kocaeli limanlarında ihracat rekoru kırıldı!”

Gölcük’te yol ve kaldırım çalışmaları kesintisiz devam ediyor

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde YENİ ACİL HEKİMLERİNE KAPSAMLI EĞİTİM

Başkan Büyükakın’dan sanayicilere tarihi çağrı: “KOCAELİSPOR İÇİN AYDA 1000 DOLAR VERECEK, 1000 FİRMA YOK MU?”

Büyükşehir, 196 proje arasında önemli bir başarı elde etti; BÜYÜKŞEHİR MODELİ AVRUPA’DA ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Büyükşehir Encümeni, kural tanımayan şoförleri cezasız bırakmadı; 147 İHLAL TESPİTİNE 434 BİN TL CEZA

Karamürselspor’da Yusuf Örengül dönemi

KOCAELİSPOR, GÖZTEPE MAÇINA ODAKLANDI

Gölcük çok değerli bir evladını kaybetti SADETTİN ÇEKMEZ 57 YAŞINDA KALP KRİZİNE YENİK DÜŞTÜ

Gölcük Belediyesi'nden Örnek Proje TARİHİ YAPI KÜTÜPHANE OLUYOR

MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, “GÖLCÜK’E YAPILAN HER HİZMETİN TAKİPÇİSİYİZ”

Çağın teknolojileri Kocaeli’de tanımlanıyor

‘Kocaeli Sanayi Odası Sürdürülebilir Performans Ödülleri’ sahiplerini buldu

Gölcük Devlet Hastanesinde 10 Kasım Anma Etkinliğinde “ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜLER” KONSERİ

Büyükşehir’den arıcılara yüzde 50 hibeli arı yemi

Büyükşehir’in “Şebo Müzikali” Bursalıların beğenisini kazandı; ŞEHİR TİYATROLARI, BURSA’DAKİ FESTİVALE DAMGA VURDU

Gölcük Kız Enstitüsü 1971 Mezunları 55 Yıl Sonra Okullarında Buluştu

Anahtar ve Kilit Sorunlarınıza Hızlı Çözümler: GÖLCÜK’ÜN GÜVENİLİR ADRESİ ANAHTARCI HARUN

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

İzmit’te öğrenciler depremi simülasyonla deneyimledi

Yükleniyor

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

Gölcük’te Kaldırım İşgallerine Zabıta Müdahalesi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet’ten 10 Ayda 185 Milyon TL Kredi Desteği

Aydoğdu, “Altın hâlâ güvenli liman olma özelliğini koruyor”

KSO Başkanı Zeytinoğlu işgücü verileri ve kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7