• BIST 100

    15811,53%0,87
  • DOLAR

    43,35% 0,25
  • EURO

    51,27% 0,73
  • GRAM ALTIN

    6944,72% 1,57
  • Ç. ALTIN

    11200,48% 2,32

AYNACI, ‘GÖLCÜK TÜM SORUNLARINDAN KURTULACAK’

23.03.2024 10:53:59 0
AYNACI, ‘GÖLCÜK TÜM SORUNLARINDAN KURTULACAK’

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, beraberinde Belediye Meclis Adayları ve ilçe heyeti ile birlikte İhsaniye Çiftlik Mahallesi Necati Çelik Devlet Hastanesi çevresindeki esnafları ziyaret edip vatandaşlarla da sohbet etti. Yoğun geçen seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyarette esnaflara ve vatandaşlara Belediye Başkanı olduğunda yapacağı hizmet ve projelerden bahseden Başkan Adayı Aynacı, ‘Gölcük tüm sorunlarından kurtulacak size söz veriyorum’ dedi.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, İhsaniye Çiftlik Mahallesi Necati Çelik Devlet Hastanesi çevresindeki esnafları ziyaret edip vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde, ‘İnsana dokunan projeler hazırladık bu çalışmalarımızla Gölcük için İYİ bir hizmet ve İYİ projeler kazandıracağız. Bunu niçin söylüyorum çünkü mevcut yerel yönetimin başındaki kişinin 5 yıllık sürecini baktığımızda Gölcük’e verdiği sözleri tutmadığını, ilçemiz için gerekli projeleri tamamlayamadığını hatta bazılarına hiç başlayamadığını görmekteyiz. İşte bu sebeple başarısız olmuş bir dönemi bir daha yaşamamak için değişim şart. Bunu değerlendirecek olan sizlersiniz. Gelin Gölcük’ün bir 5 yılını daha başa geçirmeyelim. Gelin birlikte arzu ettiğimiz şekilde birlikte Gölcük’ü inşa edelim’ dedi.

‘TEK GAYEMİZ GÖLCÜK’E HİZMET ETMEKTİR’

Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçimde İçi boş, halkımızı avutacak, günü geçirecek projelerle değil, bizzat halkımızın refah seviyesini yükseltecek, ilçemizin katma değerini arttıracak, insanımıza dokunan projeleri olan adaya yani bana ve ekip arkadaşlarıma destek vermenizi istiyorum. Gölcük’ün hangi bölgesinde nasıl bir sorun var ve bu sorunları hangi projelerle çözeceğiz iyi biliyorum. Bu tespitlerimi bu gün değil, yaklaşık 6 yıllık süreçte İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı olarak yaptığım görev süremde tek tek yerinde tespit ettim. Yani dersime çok iyi çalıştım çok iyi bir şekilde analiz ettim. Ne Gölcük’ün bir 5 yılını boşa geçirecek nede sizleri çok vaat vererek kandırmak niyetinde değilim. Benim ve ekip arkadaşlarımın birlikte hazırladığımız projelerimizde Gölcük için gerekli ve ihtiyacı olan projeleri seçtik ve seçim beyannamemizde yer verdik. Tek gayemiz Gölcük’e ve siz değerli Gölcük halkımıza gerçek manada hizmet etmektir’ diye konuştu.

‘GÖLCÜK İYİ HİZMET İYİ PROJELER BEKLİYOR’

Belediye Başkan Adayı Aynacı, ‘Gölcük Belediye Başkanı olarak seçildiğimiz andan itibaren görev yapacağım her gün Gölcüklülerin refahı, huzuru, sağlığı, sosyal yaşam hakları, kaliteli hayat şartları için mücadele edeceğim ve çözüm üreteceğim. Tabii ki bunu ekibim ile gerçekleştireceğim ve ilçemizi yönetmeye talibiz. Hayat tecrübemizle, iş bilgimizle, çalışkanlığımız ve gençliğimizle Gölcük’te bugüne kadar yapılan tüm hizmetlerin üstüne eklemeye, eksikleri gidermeye ve şehrimizi ileri götürmeye talibiz. Çünkü bizim aşkımız Gölcük’ dedi.

‘ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİNE DESTEK VERECEĞİZ’

Başkan Adayı Aynacı, ‘Çocuklarımızın eğitimine kalıcı bir çözüm olacağına inandığımız bir proje hazırladık. Eğitim çalışmalarına yönelik kullanılacak olan bu internet hizmeti Gölcük Belediyesinin tüm öğrencilere hediyesi olacak. Öğrencilerimizin eğitimlerin de internet sıkıntısı yüzünden kesinti olmayacak. Öğretmenlerine ve arkadaşlarına karşı evde internetimiz yok mahcubiyetini hiçbir öğrencimize yaşatmayacağız. GÖLAŞ iştiraki ile internet anlaşması imzalayacağız. Ücretsiz bir şekilde evlere interneti biz götüreceğiz. Çocuklarımızı tüm eğitim amaçlı kullanımlarını internet üzerinden sağlayacağız. Bugün en uygun internet 500 lira. Biz Gölcük’te her eve 500 liralık bir nakdi yardım yapmış olacağız’ dedi.

‘HİZMETLERİMİZLE EMEKLİLERİMİZİN YÜZÜ GÜLECEK’

Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘Gölcük’te her yaştan ve her kesimden insanlarımızın yanındayız. Emekli vatandaşlarımızın durumunu biliyoruz onlara destek olmak için bir proje geliştirdik. Biz Gölcük genelinde her konuda sorunları biliyor ve onun için projeler hazırladık. İşte bunlardan birisi olan Gölcük sınırları içinde yaşayan Emeklilerimizin kullanımına vereceğimiz Emekli Kart ile geliri asgari ücretin altında olan tüm Emeklilerimiz Belediyeye ait olan tüm sosyal tesislerden % 50 indirimlerden yararlanacak. Ayrıca gene Belediyemiz tarafından kurulacak Gölcük ekmek fabrikamız geliri Asgari ücretin altında olan tüm emeklilerimizin günlük 2 ekmek ihtiyacını ücretsiz karşılayacak. Gölcük İYİ olacak Emeklilerimizin yüzü gülecek ve mutlu olacak’ diyerek konuşmasını tamamladı.

O HEMŞİRE GÖZALTINA ALINDI

ULAŞIMDA KALİTE VE GÜVEN BÜYÜKŞEHİR’LE ARTIYOR

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, KÖRFEZ TAŞKÖPRÜLÜLER’E MİSAFİR OLDU

ZAMANI OKUYAMAMAK 

ESNAFIN ÜZERİNDEN STOPAJ YÜKÜ KALKMALI

GÖLCÜKSPOR ''LİDERLİK YOLUNDA'' DEVAM DEDİ 1-5

YAHYAKAPTAN İSTASYONU SÜRECE DAHİL OLDU

ÇOCUKLAR ‘LEMİ ABİ’NİN RENKLİ DÜNYASINA KONUK OLDU

TÜRKİYE’Yİ DUYGULANDIRAN FOTOĞRAFA BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN YORUMU

ULAŞLI’DA ARAÇ TAKLA ATTI

KAVAKLI’DA PARK HALİNDEKİ ARAÇ YANDI

SAĞLIK PERSONELİNE SORUŞTURMA AÇILDI!

ŞEHİR HASTANESİ’NE 20 HAT İLE DİREKT ULAŞIM

ÇOCUKLAR YORGUNLUKLARINI “OKULA Bİ’ MOLA”DA ATIYOR

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, KO-MEK KURSİYERLERİNİ ZİYARET ETTİ

KOCAELİ’DE AFET FARKINDALIĞI BÜYÜKŞEHİR’LE GÜÇLENİYOR

BÜYÜKAKIN: “BİR VE BERABER OLMANIN RUHUNU YAŞATIYORUZ”

KARAMÜRSEL BELEDİYESİNDEN CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ İSTİFA ETTİ

KAYMAKAMLIK YENİ BİNASINA TAŞINIYOR

GÖLCÜKSPOR ORTA SAHASINI GÜÇLENDİRDİ

BAŞİSKELE'DE ATIK TOPLAMADA BİLİMSEL DÖNÜŞÜM İLE TASARRUF

EMEKLİ ALBAY SERPİL ERDEMLİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ŞEHİR HASTANESİ’NDE YÜRÜYEN MERDİVEN BAKIMA GİRİYOR

BÜYÜKAKIN: KOCAELİSPOR’UMUZU AVRUPA STANDARTLARINDA BİR TESİSE KAVUŞTURACAĞIZ

BÜYÜKŞEHİR A TAKIMI’NDAN KAZAYA ANINDA MÜDAHALE

İZMİT KÖRFEZİ’NİN GELECEĞİ “DİJİTAL İKİZ PROJESİ” İLE ŞEKİLLENECEK; TÜRKİYE VE MARMARA İÇİN ÖRNEK MODEL

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA YARIŞACAKLAR

İRAN..

YORGAN KÜÇÜLDÜ AYAKLAR HEP DIŞARDA

BAŞKAN DOĞUSEL: 2025 YILI İÇERİSİNDE KOCAELİ’DEKİ LİMANLARDAN 45 MİLYAR 111 MİLYON DOLARLIK İHRACAT GERÇEKLEŞTİ

Yükleniyor

kords

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

BAŞKAN DOĞUSEL: 2025 YILI İÇERİSİNDE KOCAELİ’DEKİ LİMANLARDAN 45 MİLYAR 111 MİLYON DOLARLIK İHRACAT GERÇEKLEŞTİ

PAZARCILAR ODASI’NDAN NET ÇIKIŞ: ALGIYA DEĞİL GERÇEĞE BAKIN!

164 ŞOFÖRE 484 BİN TL CEZAYI ONAYLADI

ZEYTİNOĞLU OCAK AYI KAPASİTE KULLANIM ORANLARINI DEĞERLENDİRDİ

SALMAN “BİLİNÇLİ TÜKETİCİ GÜÇLÜ TOPLUMUN TEMELİDİR”

ÇANAKÇI “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN DESTEKLERİ ÇİFTÇİLERİMİZİ HEYECANLANDIRDI”

ON BİNLERCE BİTKİ BÜYÜKŞEHİR FİDANLIĞINDA YETİŞİYOR

FORD OTOSAN'DA GREV SÜRECİ RESMEN BAŞLADI

KOCAELİ TİCARET ODASI, ÖZEL DONATIM AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI

GÖLCÜKLÜ BAYANLAR İÇİN ''NOORA HAİR MAKEUP STUDİO'' AÇILDI

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

kords

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 19 10 3 6 14 36
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 8 6 5 13 29
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 19 6 4 9 2 27
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 19 4 5 10 0 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 4 8 7 -6 19
13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 4 8 7 -8 19
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 19 5 10 4 -14 19
15.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 19 2 14 3 -21 9