• BIST 100

    11289,33%0,45
  • DOLAR

    42,59% 0,02
  • EURO

    49,61% 0,11
  • GRAM ALTIN

    5745,48% -0,37
  • Ç. ALTIN

    9271,81% -0,07

AYNACI, İFTAR SONRASI GENÇLERLE SAHADA BULUŞTU

GÜNDEM 15.03.2024 10:02:15 0
AYNACI, İFTAR SONRASI GENÇLERLE SAHADA BULUŞTU

AYNACI, İFTAR SONRASI GENÇLERLE SAHADA BULUŞTU

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, İlçe genelinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarını iftar öncesi ve iftar sonrası programlayıp hız kesmeden devam ediyor. İftar sonrasında gençlere verdiği sözü tutarak halı saha maçına çıkan Başkan Adayı Aynacı bir birinden şık hareketleriyle büyük beğeni topladı.

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, seçim çalışmaları doğrultusunda ilçe genelinde bir araya geldiği gençlerle yaptığı sohbette gençlerin, ‘Başkanım sizi halı sahada da görmek isteriz sporu sevdiğinizi biliyoruz’ demelerine cevapsız kalmayıp iftar sonrasında buluşup halı saha maçına çıktı. Oldukça çekişmeli geçen maçta bir birinden şık hareketleri ve golleriyle alkış ve beğeni kazanan Başkan Adayı Aynacı, ‘Gençlerle daha da gençleşiyorum’ dedi. Maç sonunda Başkan Aynacı’nın takımı ile genç takım 7-7 berabere kalırken, ‘dostluk kazandı’ dediler.

‘GENÇLER GELİN GÖLCÜK’Ü BİRLİKTE YENİDEN İNŞA EDELİM’

Başkan Adayı Aynacı, maç sonrasında Gençlere çeşitli ikramlarda bulunup bir süre sohbet etti. Gençlerle yaptığı sohbette Aynacı, ‘İlçemiz genelinde ve bölgemizde sporun özellikle futbolun ne kadar büyük ilgi gördüğünü biliyorum. Bu yönde bizimde siz gençlere seçim sonrasında Belediye Başkanı olarak seçilip göreve başladığımda spor tesislerinin geliştirilmesi ve daha sağlıklı spor yapılmasına imkan sağlayacak projemizi hizmetinize sunacağım sizlere sözüm olsun. Gölcük 50 Mahalleden oluşan bir büyük ilçedir. Gölcük’te yaşamak bir ayrıcalık olduğu bilinir ama maalesef 17 Ağustos 1999 asrın felaketinden sonra bu yönde önemli sıkıntılar yaşamıştır. Bu sıkıntıların giderilmesi konusunda yapılan çalışmaların istenilen düzeyde olmaması ihtiyaç duyulan projelerin de yapılmamasına neden olmuştur. İşte artık buna bir son vermek siz gençlerin istediğiniz hizmetleri alabilmeniz için önünüzde tarihi bir fırsat var. Aradan geçen yaklaşık 25 yılın sonunda Donanma kenti Gölcük’ün daha çağdaş, daha modern bir kent haline dönüşebilmesi için 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçim büyük önem taşıyor dedi. Bizlere güvenip tercihiniz sonunda göreve geldiğimizde Gölcük için yapılması gereken ne varsa her şeyi bu yeni beş yıllık süreçte birlikte gerçekleştirelim gelin sizinde bu tarihi ana bir katkınız olsun’ dedi.

‘GENÇLER VAKİTLERİNİ GÖLCÜK DIŞINDA GEÇİRİYOR’

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ‘İlçemiz genelinde gençlerin ilgisini çekecek ve sosyal hayatın devamlılığını sağlayacak hizmetlerin yeterli olmayışı nedeniyle siz gençlerin boş vakitlerinizi değerlendirmede ilçede değil İzmit, Karamürsel, Başiskele ilçelerimizi tercih ettiğinizi biliyorum. Neden çünkü aradığınız bir çok konudaki tercih edilen mekanlar, işletmeler, alışveriş yapmayı kolaylaştıran AVM’ler hepsi Gölcük dışında doğal olarak buraları tercih ediyorsunuz. Oysaki Gölcük için birileri Körfezin bir’incisi diyerek adeta dalga geçer gibi ifade etmelerini halkımız kabul etmiyor. Söylenen bu söz yıllardır Değirmendere için söylenen bir sözdür. Neden siz gençler tercihinizi Gölcük dışında yapıyorsunuz çünkü sizlere sunulan hizmetler orda, yatırımlar orda, yatırımcılar orda. Gölcük halkımı bunumu hak ediyor. Gölcük’ün ekonomisi neden canlanmıyor ilçemize yatırımı ve yatırımcıyı getiremiyorsunuz da ondan. Siz hizmet üretmek yerine laf üretirseniz, icraat yerine vaat vermeye devam ederseniz çevremizdeki ilçeler Gölcük’ün ekonomisini kendi sınırları içine çekmeye devam eder, kaybeden maalesef ilçemiz olur. Biz birbirinden önemli projelerimizle tüm bunlara bir son vereceğiz. Sizlere güveniyorum destek sizden hizmet ve proje üretip gerçekleştirmek bizden’ dedi.

BÜYÜKŞEHİR'DEN TRAFİĞİ RAHATLATACAK ADIM

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ''KADINLAR HAYATIN MERKEZİNDE YER ALIYOR''

SÜPER LİG’DE 2.YARI İLK HAFTA MAÇLARININ PROGRAMI BELLİ OLDU

KOCAELİSPOR, DEVRE ARASINDA BELEK'TE KAMPA GİRİYOR

GÜLLÜ'NÜN KIZI KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI !

ÇATAL: TRAMVAY SAATTE 30 KEZ ULAŞIMA DAHİL OLACAK

ÜNLÜ SUNUCUYA ŞOK UYUŞTURUCUDAN GÖZALTINA ALINDI !

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ''TEK DERDİMİZ BU KENTE HİZMET ETMEK''

GÖLCÜKSPOR'DAN SAVUNMAYA TAKVİYE

UITP Avrasya Konferansı 2025 başladı, açılışı Başkan Büyükakın yaptı: RAYLI SİSTEM TAŞIMACILIĞININ PAYINI İKİ KATINA ÇIKARACAĞIZ

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Selma Cebeci, “GÖLCÜK’ÜN YÜREĞİ BU KAMPANYAYLA ISINDI”

Gölcük Zabıtası Tarihi Geçmiş Ürünlere El Koydu

AKAN URAL’IN RESİM SERGİSİ BELEDİYE HİZMET BİNASINDA AÇILDI

Gölcük Kent Konseyi Emekli Meclisi Başkanı Tulgay Akbaş, “EMEKLİLERİMİZE ÜCRETSİZ HİZMET SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Küçük Duru, güçlü kulaçlarıyla suyun tadını çıkartıyor; GONCA’DA HİDROTERAPİ TEDAVİSİ HAYATLARI DEĞİŞTİRİYOR

“Dünya KOAH Günü” kapsamında bilgilendirme etkinlikleri gerçekleştirildi

HALIDERE’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kılıç dede oldu “DEDELİK DUYGUSUNU YAŞAMAK TARİFSİZ BİR MUTLULUK”

Üst geçitler, kadına şiddete karşı “turuncu” renkle aydınlatıldı; BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINA ŞİDDETE KARŞI TURUNCU MESAJ

Büyükşehir, toplumsal duyarlılığı sanatla buluşturdu

Başiskele Belediyesi’nden İlçeye Değer Katacak Dev Yatırımlar

Büyükşehir’den Derince’ye modern mezarlık hizmet binası; CENAZE HİZMETLERİNDE YENİ DÖNEM

Büyükşehir çalışıyor, Darıca Özbay Sokak yenileniyor

Başiskeleli Tiyatroseverler “Kırık Ayna”yı Beğendi

GÖLCÜKSPOR, HENDEKSPOR MAÇINA ODAKLANDI

Ahmet Oğuz cezalı duruma düştü

Dijksteel: "Önümüzdeki maça odaklıyız"

KOCAELİSPOR, KARAGÜMRÜK MAÇI İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR TOPLUMSAL DUYARLILIĞI SANATLA BULUŞTURDU

TÜRKKAN ''İNSANLARI ÖLDÜREREK SANAYİCİLİK YAPILMAZ ''

Yükleniyor

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “JEOPOLİTİK GELİŞMELER ALTINDA YÖNÜ BELİRLEYECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifinden 11 Ayda 206 Milyon TL kredi MISIRLIOĞLU: “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ, DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8