Tarih: 12.03.2024 09:21

AYNACI, ‘KARAKÖPRÜ SEMT PAZARINDA ZİYARETLERDE BULUNDU’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, İlçe genelinde kurulan semt pazarlarına seçim çalışmaları içinde fırsat bulduğu zamanlar mutlaka uğrayıp bir yandan pazarcılarla diğer yandan da pazarlara alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etmeye devam ediyor.

Gölcük’te haftanın 7 günü 11 ayrı noktada halkın ihtiyaçlarına cevap veren semt pazarları oldukça renkli bir ortam yansıtmaktadır. Semt pazarları hem ihtiyaçları karşılamak adına önemlidir hem de bir birini görmek isteyip de zaman bulamayan insanların alışveriş yaparken bu özlemlerini giderdikleri alanlardır. İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı ve beraberindeki heyet ilçemiz genelinde kurulan semt pazarlarından birisi olan Hisareyn Karaköprü semt pazarına giderek ziyaretlerde bulundu vatandaşlarla sohbet etti.

‘GÖLCÜK’Ü ÜRETEN BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ’

Karaköprü semt pazarında yaptığı ziyaretlerde vatandaşlara kendini tanıtıp seçim beyannamesi ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Adayı Aynacı, ‘Sizlerin desteği ile Belediye Başkanlığına seçildiğim andan itibaren Gölcük’ü üreten bir kent haline getireceğiz dedi. GÖLAŞ Market projemiz olacak ve her mahallemizde bu marketi açacağız. Bu marketlerde ekonomik, kaliteli ürünler satılacak. İlçemizde tarım konusunda kendi üretimimizi yapacağız. Üreten bir belediye olacağız. Kendi çiftçimizi teşvik edeceğiz. Ekmiyorsa mal sahibinden tarlasını işletmek için izin isteyeceğiz ve buradan çıkan ürünleri halkımıza sunacağız. Beş yılda Gölcük’e bir tane kapalı pazar alanı yapılmadı. Özellikle çarşamba pazarındaki görüntüyü düzelteceğiz ve bu pazarı kapalı alana taşıyacağız. Eski sanayi alanına, yaklaşık 20 dönümlük alanda, anayola yakın olacak şekilde kapalı pazar alanı yapacağız. Bu projemizle hem pazarcımız modern ve donanımlı bir Pazar yerine kavuşacak hem de vatandaşlarımız daha güzel ve modern bir dizaynla yapılmış semt pazarında alışveriş yapma keyfini yaşayacak’ dedi. Vatandaşlar Aynacı’ya yoğun ilgi gösterdi. Aynacı, hayal edilen bir Gölcük’ü oluşturmak için vatandaşlardan destek istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —