• BIST 100

    11110,25%1,94
  • DOLAR

    42,44% -0,13
  • EURO

    49,42% 0,20
  • GRAM ALTIN

    5794,55% 0,55
  • Ç. ALTIN

    9327,10% 0,02

AYNACI, TRABZONLULAR FAROZ TARAFTAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

30.03.2024 09:28:03 0
AYNACI, TRABZONLULAR FAROZ TARAFTAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği vatandaşlarla buluşma sohbetlerinin bir yenisini iftar sonrasında İhsaniye Çiftlik mahallesinde faaliyet gösteren Gölcük Trabzonlular Faroz Taraftar Derneğini ziyaret etti. Yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Aynacı, vatandaşlara gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür edip destek istedi.

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ilçe genelinde yaptığı seçim çalışmaları süresince nereye gitse nerede ziyaretlerde bulunursa kendisine gösterilen ilgi ve sevgi giderek artış kaydediyor. Bu ilgi ve sevgi gösterisi İhsaniye Çiftlik Mahallesinde bir kez daha yaşandı. Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Belediye Meclis Adayları ile İlçe heyetinin de hazır bulunduğu Gölcük Trabzonlular Faroz Taraftar Derneği ziyaretinde Aynacıya gösterilen ilgi görülmeye değerdi. Havayi fişeklerin atıldığı meşalelerin yakıldığı ve yoğun alkışlarla bir karşılamanın yapılması İsmail Aynacı’ya duyulan sevginin büyüklüğünü gösterdi.

‘ARTIK YETER DEMENİN ZAMANI GELMEDİ Mİ?’

Dernek binasında üyelere seslenen Belediye Başkan Adayı Aynacı, ‘Gölcük Ulaşlı’dan Yazlık’a ve 20 köyüyle bir bütündür ve bir Donanma Kentidir bu kesin ve nettir. Böylesine önemli bir ilçenin 17 Ağustos Asrın felaketinin ardından geçen 25 yıllık süreç sonunda halen tam olarak ayağa kalkamamasının sebebi bellidir. Gölcük’ün son 25 yıllık sürecinde neler kazandığı ama neleri de kaybettiği bellidir. Kaybettikleri ve kazandırılamayan boş vaatler yüzünden bu kent bir türlü beklenilen atağı yapamamış ve kötü bir yerel yönetimle maalesef bu günlere gelmiştir. Boş vaatler, tamamlanamayan hizmet ve projeler, bütçemiz yok bahaneleri yüzünden Gölcük Modern bir kent olma hayalini gerçekleştirememiştir. 25 yıldır Gölcük kaybediyor özellikle son 5 yıl da hiçbir şey yapılmamıştır, yapılmış gibi sosyal medyada gösterilmiştir algı yapılmıştır. Fakat dikkat edilmesi gerek bir şey var. 2002 yılında kurulan bir partinin devamlılığı ile iktidar olmuş Başbakan çıkartmış,milletvekili çıkarmış, sonra Cumhur başkanı çıkarmış, Bakan çıkarmış bir iktidarın gücüyle nasıl olurda Gölcük gereken desteği alamaz,hizmet yapamaz,proje kazandıramaz. Çünkü Vizyoner bir bakış açıları yok. Bunları hayata geçirecek Belediye Başkanı bu süreçte olmadı oldu denilenlerde maalesef çok laf üretip icraat yapamadılar. Gelinen bu noktada artık Gölcük halkının bir karar vermesi gerekmiyor mu?. Artık YETER demenin zamanı gelmedi mi?. Benim dışımda hangi Belediye Başkan Adayı bunları söyledi,benim dışımda hangisinden duydunuz, duyabildiniz mi?. Benim kimseden çekineceğim korkacağım bir durum yok. Bugün bunları söylüyorum seçilirsem bunları tekrar hatırlatıp hizmet nasıl oluyor, projeler nasıl kazandırılıyor bunu herkes görecek. Lütfen bunu bir düşünün’ dedi.

‘VİZYON SADECE BİR TERİM DEĞİLDİR ONU YANSITMAK GEREKİR’

İsmail Aynacı, ‘Sen bunları nasıl yapacaksın diye soranlar olabilir. Eskişehir’in efsane başkanı olarak tanıdığımız Sayın Yılmaz Büyükerşen, 25 yıldır belediye başkanı. Bakanı hiç olmamış ama insanların mutlu olma oranı en yüksek ilin Belediye başkanı. Çünkü onun vizyonu var. Biz de bu vizyonla insanımızı mutlu edeceğiz. Biz de vizyoner bir bakış açısı ile ilçemize hak ettiği değeri vereceğiz. İsmail Aynacının vizyonu kadar yani hedefleri, ileri görüşü ve bir bakış açısı kadar, Belediye Meclis Adaylarının da vizyonu var. Bütün bu hizmetleri ve projeleri ekip arkadaşlarımla birlikte yapacağım. Bunun sözünü verirken de Gölcük’te yaptığım nokta çalışmalar ve tespitler sonucunda kararlaştırdık. 7’den 70 ‘e her yaştan ve her kesimden insanımızın taleplerini, isteklerini, beklentilerini dikkate alarak bu projeleri hazırladık. Bu gün ben 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlere Belediye Başkan Adayı olarak halkımızın karşısına çıkıyorsam onlardan aldığım bilgi, güven ve inançladır. Gölcük İYİ olacak, Gölcük’te İYİ hizmetler, projeler kazandırarak ilçemizi aydınlık geleceğe kavuşturacağız bunun sözünü veriyorum’ dedi.

‘GÖLCÜK’ÜN HER BÖLGESİNE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ’

Başkan Adayı Aynacı, ‘Seçim beyannamemizde sadece ilçe merkezli projelerimiz yok tabiî ki ilçenin dört bir köşesine hizmet götürecek ve projeler kazandırmak için hazırlıklar yaptık. Çiftlik Mahallesi’nde emniyet ile Ulu Cami arasında bulunan alanda, Şehit Eren Bülbül Parkı’nı açacağız. Bu bölgemiz bilindiği gibi büyük bir değişim yaşayarak şuan ilçemizin en çok nüfusa sahip bir mahallesi oldu. Burada yapılacak çalışmalar bölgeye ayrı bir hareketlilik kazandıracak. İlçemizde bir tane yıldızlı otel yok. Belediye otel yapamaz ama vizyoner bir belediye olursa bir yatırımcı gelir, buraya bir otel yapar. Biz bu otelin Gölcük’e kazandırılması için görüşmeler yaptık bu proje hazır. Değirmendere’de denize sıfır, aquaparklı bir otel kazandıracağız bunun da sözünü aldım. Yüzbaşılar’da modern bir kültür merkezi inşa edeceğiz. Halıdere ve Ulaşlı’da nokta dokunuşlarla çok güzel projeler yapacağız. Bir zamanlar Beldemiz olan bu güzel ve şirin bölgelerimiz modern bir yaşam alanına dönüşecek. Burada yaşayan vatandaşlarımızın yüzleri gülecek. Gölcük halkı mutlu, yarınları umutlu olacak. Gölcük İYİ başkanla İYİ hizmetler kazanacak ve 31 Marttan sonra artık Gölcük kazanacak’ dedi. İsmail Aynacı, Konuşmasının sonunda Dernek yönetimine ve üyelere teşekkür etti.

Ertuğrul Akalın’ın anne acısı BEDRİYE AKALIN VEFAT ETTİ

Salman’dan Tüketici Hakem Heyetlerinin kapatılmasına tepki “BU KARAR TÜKETİCİYE DARBEDİR”

MHP Gölcük Teşkilatı, Engelli Bireylerle Örcün Down Kafe’de Buluştu

Bat, “Gölcük’te hiçbir gün 3 Aralık’tan farksız değil”

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Osman Çavdar “EKÜMENİKLİK İDDİALARI TÜRKİYE’YE KARŞI AÇIK TEHDİTTİR”

İzmit Belediyesinden Derince’de Kıbrıs gazilerine anlamlı ziyaret

Kocaeli’de Uyuşturucu Operasyonları Sürüyor OPERASYONLARDA ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDELER ELE GEÇİRİLDİ

Gölcük Halıdere Sahil Caddesi’ne kapsamlı yenileme

Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi “AİLE YILI” KAPSAMINDA EDEBİYAT BULUŞMASI DÜZENLEDİ

Büyükşehir, Selim Sırrı Paşa Konağı’nda sanatseverleri ağırladı; KONAK GÜLLERİNİN KÂĞITTAKİ İZLERİ BÜYÜLEDİ

Büyükşehir’in hibeli tavuk desteği üreticiye can suyu oldu; KIRSALDA GEÇİM KAPISI GÜÇLENİYOR, İSTİHDAM ARTIYOR

Kartepe Teleferik’te bakım çalışmaları tamam

İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde Altyapı Sonrası Ayanoğlu Caddesi Asfaltlandı

Başkan Tahir Büyükakın 1,5 ay önce müjdelemişti; KARTEPE TRAMVAYINDA İLK KEPÇE VURULDU

Büyükşehir’den Gebze trafiğine önemli dokunuş; GEBZE ESKİ HAL KAVŞAĞI HİZMETE GİRDİ

İzmit’in yollarına Kocaeli Büyükşehir imzası; ŞEHİT ERGÜN KÖNCÜ CADDESİ’NE OTOBAN KONFORU

Kartepe'ye mevsimin ilk karı düştü

TOLGA ZEYTİNCİLİK SOFRALARA SAĞLIK VE LEZZET TAŞIYOR

ERAY ŞAMDAN DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Gölcük Belediyespor mutlu 3-0

Gölcükspor, Tuzla Orhanlıspor’u 3-1’lik Skorla Yenerek Liderliğini Pekiştirdi HEDEFE DOĞRU DOĞRU DOLUDİZGİN

Ertuğrul Akalın’ın anne acısı BEDRİYE AKALIN VEFAT ETTİ

Kaptan Ahmet Oğuz “İnşallah böyle devam ederiz”

KOCAELİSPOR, EVİNDE ÜST ÜSTE 4 GALİBİYETLE REKORUN EŞİĞİNDE

Yuvacık Barajı’nda su seviyesi yüzde 4’e geriledi KOCAELİ İÇİN 35 GÜNLÜK SU KALDI

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, “PARTİMİZİN YOLU BANDIRMA VAPURU’NUN YOLUDUR”

Karataş,“Gerçek ihtiyaç sahibi her öğrenciye kapımız açık”

İHH ve KİHMED’den 13. Geleneksel Yetim Dayanışma Gecesi 21 Aralık’ta

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi CERRAHİDE YENİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

TOKİ Camii Önü Bozuk Parke Taşları Yenilendi

Yükleniyor

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet’ten 10 Ayda 185 Milyon TL Kredi Desteği

Aydoğdu, “Altın hâlâ güvenli liman olma özelliğini koruyor”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 14 10 1 3 20 33
2.FENERBAHÇE A.Ş. 14 9 0 5 18 32
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 14 6 1 7 7 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 14 4 6 4 3 16
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 14 4 7 3 -4 15
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 14 3 6 5 -6 14
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 14 3 8 3 -8 12
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 14 2 6 6 -17 12
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8