AYNACI, TRABZONLULAR FAROZ TARAFTAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği vatandaşlarla buluşma sohbetlerinin bir yenisini iftar sonrasında İhsaniye Çiftlik mahallesinde faaliyet gösteren Gölcük Trabzonlular Faroz Taraftar Derneğini ziyaret etti. Yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Aynacı, vatandaşlara gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür edip destek istedi.
İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, ilçe genelinde yaptığı seçim çalışmaları süresince nereye gitse nerede ziyaretlerde bulunursa kendisine gösterilen ilgi ve sevgi giderek artış kaydediyor. Bu ilgi ve sevgi gösterisi İhsaniye Çiftlik Mahallesinde bir kez daha yaşandı. Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Belediye Meclis Adayları ile İlçe heyetinin de hazır bulunduğu Gölcük Trabzonlular Faroz Taraftar Derneği ziyaretinde Aynacıya gösterilen ilgi görülmeye değerdi. Havayi fişeklerin atıldığı meşalelerin yakıldığı ve yoğun alkışlarla bir karşılamanın yapılması İsmail Aynacı’ya duyulan sevginin büyüklüğünü gösterdi.
‘ARTIK YETER DEMENİN ZAMANI GELMEDİ Mİ?’
Dernek binasında üyelere seslenen Belediye Başkan Adayı Aynacı, ‘Gölcük Ulaşlı’dan Yazlık’a ve 20 köyüyle bir bütündür ve bir Donanma Kentidir bu kesin ve nettir. Böylesine önemli bir ilçenin 17 Ağustos Asrın felaketinin ardından geçen 25 yıllık süreç sonunda halen tam olarak ayağa kalkamamasının sebebi bellidir. Gölcük’ün son 25 yıllık sürecinde neler kazandığı ama neleri de kaybettiği bellidir. Kaybettikleri ve kazandırılamayan boş vaatler yüzünden bu kent bir türlü beklenilen atağı yapamamış ve kötü bir yerel yönetimle maalesef bu günlere gelmiştir. Boş vaatler, tamamlanamayan hizmet ve projeler, bütçemiz yok bahaneleri yüzünden Gölcük Modern bir kent olma hayalini gerçekleştirememiştir. 25 yıldır Gölcük kaybediyor özellikle son 5 yıl da hiçbir şey yapılmamıştır, yapılmış gibi sosyal medyada gösterilmiştir algı yapılmıştır. Fakat dikkat edilmesi gerek bir şey var. 2002 yılında kurulan bir partinin devamlılığı ile iktidar olmuş Başbakan çıkartmış,milletvekili çıkarmış, sonra Cumhur başkanı çıkarmış, Bakan çıkarmış bir iktidarın gücüyle nasıl olurda Gölcük gereken desteği alamaz,hizmet yapamaz,proje kazandıramaz. Çünkü Vizyoner bir bakış açıları yok. Bunları hayata geçirecek Belediye Başkanı bu süreçte olmadı oldu denilenlerde maalesef çok laf üretip icraat yapamadılar. Gelinen bu noktada artık Gölcük halkının bir karar vermesi gerekmiyor mu?. Artık YETER demenin zamanı gelmedi mi?. Benim dışımda hangi Belediye Başkan Adayı bunları söyledi,benim dışımda hangisinden duydunuz, duyabildiniz mi?. Benim kimseden çekineceğim korkacağım bir durum yok. Bugün bunları söylüyorum seçilirsem bunları tekrar hatırlatıp hizmet nasıl oluyor, projeler nasıl kazandırılıyor bunu herkes görecek. Lütfen bunu bir düşünün’ dedi.
‘VİZYON SADECE BİR TERİM DEĞİLDİR ONU YANSITMAK GEREKİR’
İsmail Aynacı, ‘Sen bunları nasıl yapacaksın diye soranlar olabilir. Eskişehir’in efsane başkanı olarak tanıdığımız Sayın Yılmaz Büyükerşen, 25 yıldır belediye başkanı. Bakanı hiç olmamış ama insanların mutlu olma oranı en yüksek ilin Belediye başkanı. Çünkü onun vizyonu var. Biz de bu vizyonla insanımızı mutlu edeceğiz. Biz de vizyoner bir bakış açısı ile ilçemize hak ettiği değeri vereceğiz. İsmail Aynacının vizyonu kadar yani hedefleri, ileri görüşü ve bir bakış açısı kadar, Belediye Meclis Adaylarının da vizyonu var. Bütün bu hizmetleri ve projeleri ekip arkadaşlarımla birlikte yapacağım. Bunun sözünü verirken de Gölcük’te yaptığım nokta çalışmalar ve tespitler sonucunda kararlaştırdık. 7’den 70 ‘e her yaştan ve her kesimden insanımızın taleplerini, isteklerini, beklentilerini dikkate alarak bu projeleri hazırladık. Bu gün ben 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlere Belediye Başkan Adayı olarak halkımızın karşısına çıkıyorsam onlardan aldığım bilgi, güven ve inançladır. Gölcük İYİ olacak, Gölcük’te İYİ hizmetler, projeler kazandırarak ilçemizi aydınlık geleceğe kavuşturacağız bunun sözünü veriyorum’ dedi.
‘GÖLCÜK’ÜN HER BÖLGESİNE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ’
Başkan Adayı Aynacı, ‘Seçim beyannamemizde sadece ilçe merkezli projelerimiz yok tabiî ki ilçenin dört bir köşesine hizmet götürecek ve projeler kazandırmak için hazırlıklar yaptık. Çiftlik Mahallesi’nde emniyet ile Ulu Cami arasında bulunan alanda, Şehit Eren Bülbül Parkı’nı açacağız. Bu bölgemiz bilindiği gibi büyük bir değişim yaşayarak şuan ilçemizin en çok nüfusa sahip bir mahallesi oldu. Burada yapılacak çalışmalar bölgeye ayrı bir hareketlilik kazandıracak. İlçemizde bir tane yıldızlı otel yok. Belediye otel yapamaz ama vizyoner bir belediye olursa bir yatırımcı gelir, buraya bir otel yapar. Biz bu otelin Gölcük’e kazandırılması için görüşmeler yaptık bu proje hazır. Değirmendere’de denize sıfır, aquaparklı bir otel kazandıracağız bunun da sözünü aldım. Yüzbaşılar’da modern bir kültür merkezi inşa edeceğiz. Halıdere ve Ulaşlı’da nokta dokunuşlarla çok güzel projeler yapacağız. Bir zamanlar Beldemiz olan bu güzel ve şirin bölgelerimiz modern bir yaşam alanına dönüşecek. Burada yaşayan vatandaşlarımızın yüzleri gülecek. Gölcük halkı mutlu, yarınları umutlu olacak. Gölcük İYİ başkanla İYİ hizmetler kazanacak ve 31 Marttan sonra artık Gölcük kazanacak’ dedi. İsmail Aynacı, Konuşmasının sonunda Dernek yönetimine ve üyelere teşekkür etti.




BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
Yükleniyor
-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,31% 0,23
-
EURO
50,80% 0,01
-
GRAM ALTIN
6901,21% 0,77
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00




