• BIST 100

    14104,52%0,40
  • DOLAR

    42,68% 0,21
  • EURO

    50,13% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5875,18% 0,33
  • Ç. ALTIN

    9291,43% 0,00

AYNACI, “ÜRETEREK VE PROJE KAZANDIRARAK GELİŞECEĞİZ”

GÜNDEM 19.03.2024 10:10:28 0
AYNACI, “ÜRETEREK VE PROJE KAZANDIRARAK GELİŞECEĞİZ”

AYNACI, “ÜRETEREK VE PROJE KAZANDIRARAK GELİŞECEĞİZ”

İYİ Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Gölcükte haftanın 7 gününde farklı bölgelerde kurulan semt pazarlarında alışverişe gelen Vatandaşlarla ve Pazarcılarla buluşmaya özen gösteriyor. Yeni mahallede kurulan Pazartesi semt pazarına gelen Başkan Adayı Aynacı, vatandaşlarla sohbet edip kendini tanıtıp yapacağı hizmetler ve projeler konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, Pazartesi günü Yeni Mahallede kurulan semt pazarını dolaşarak vatandaşları ve pazarcı esnafını bilgilendirdi. Yaptığı sohbetlerde, “Gölcük için önemli olan konularda çözüm üreten projelerinden bahsederek bunların hayata geçirilmesi sizin vereceğiniz kararla mümkün olacak. Bunun için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerinde sizlerden destek istiyorum, Gölcük için oy istiyorum” dedi.

TRAFİK SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ

Belediye Başkan Adayı İsmail Aynacı, “İlçemizin en büyük sorunlarından birisi trafik sorunudur. Kısaca anlatmak gerekirse, Gebze’den yola çıkıyorsunuz, üçüncü trafik lambası İskele Yolu’nda sizi karşılıyor. Dördüncü ışık belediye önü, sekizinci ışık Halıdere’de, onuncu Ulaşlı’da. 46 kilometre yol geldiniz 2 trafik lambası, 6 kilometre yol gittiniz, 8 tane trafik lambası geldi. Gölcük bunu hak etmiyor. Battı – çıktı projesi onaylandı diye sürekli söylüyorlar. Gölcük’te battı – çıktının olmayacağını tüm Gölcüklüler çok iyi biliyor. Altından dere geçen bir yolumuz var. Bu bölgede binalar yola yakın. Gölcük’te bir kentsel dönüşüm yapılıyor. Burada toprak kaymasın diye diyafram duvar yapılıyor, bu duvar binanın dışında güçlendirme duvarıdır. Yarın neyin battı – çıktısını yapacaksınız? Biz doğru projeyi bakanlıktan isteyeceğiz. Dörtyol’dan başlayarak yol üstten geçecek. Bu şekilde Kerimağa rampasına kadar devam edecek ve trafik sıkışmadan adeta akıp gitmiş olacak” dedi.

GÖLCÜK’ÜN HER YERİ DEĞERLENDİRİLECEK

Başkan Adayı Aynacı, “Ayrıca diğer bir önemli konu Eski sanayi sitesinde 46 dönümlük bir alan var. Bu alanda yapılacak proje, Gölcük’ün tek kurtuluşudur. Şu an mevcut belediye başkanı, burada konut yapmak istediğini söylemiş. Buraya yeniden konut yapılırsa ilçemiz çarşısı sıkışır. Biz orada alışveriş merkezi yaparak, yaşam alanları yaparak, mevcut alan içerisinde Çarşamba günleri kurulan pazarımızı Modern bir proje ile kapalı Pazar yeri yaparak burada 2 ayrı konsepte Gölcük’e yeni bir merkez oluşturacağız. Beş yılda Gölcük’e bir tane kapalı pazar alanı yapılmadı. Çarşamba Pazarının mahalle arasındaki hoş olmayan bu görüntüsünü düzelteceğiz ve bu pazarı kapalı alana taşıyacağız. Eski sanayi alanına, yaklaşık 20 dönümlük alanda, anayola yakın olacak şekilde kapalı pazar alanı yapacağız. Anayoldan gelenler de burada 17 Ağustos’u, 1 Mart’ı, ilçemiz için önemli tarihlerin olduğu bir kent müzesini görecekler. Sizler Hem alışveriş yaparak hem de keyifli bir gezinti yaparak vakit geçirmiş olacaksınız. Yani diyoruz ki Gölcük’ün her yeri her alanı ihtiyaç duyulacak projelerle değerlendirilecek böylece üreterek ve proje kazandırarak özlenen Gölcük yeniden inşa edilecek siz söz veriyorum” dedi. Vatandaşlar ve pazarcılar Başkan Adayı İsmail Aynacı’ya teşekkür edip başarılar dilediler.

KARAMÜRSELSPOR İLE DARICA GB KENT DERBİSİNDE KARŞILAŞIYOR

BU ŞEHRE ASLA ZARAR VERMEM, VERDİRTMEM

Gölcük Otizm Derneği’nden Bakanlıkta önemli ziyaret TOPLANTILAR GELECEĞE UMUT OLDU

Gölcük’te Öğrencilere Kariyer ve Teknoloji Bilinci Eğitimi

“ARALIK SONUNA KADAR 24 BİN ÜYEMİZİ ZİYARET ETMİŞ OLACAĞIZ”

Kocaeli Şehir Tiyatroları’nda yeni durak Almanya; “ÜÇ JOKERLİ KONKEN” BERLİN’DE SAHNE ALIYOR

Saral: “Muhtarlar olarak bir aileyiz, dayanışma içinde çalışıyoruz”

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Gölcük’te kutlandı

Gençler, Büyükşehir’le kendi geleceklerini çizecek BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “KOCAELİ, GENÇLERİ İLE GÜÇLÜ”

Kocaeli'de 5 milyon liralık kaçakçılık operasyonu

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi'nde Yönetim Toplantısı Gerçekleşti

Fatma Başkan, 2026 projeleri için yol haritasını belirliyor

Kültür ve Sanat Meclisi Aylık Toplantısı Gerçekleştirildi

DOĞA KATLİAMINA 7 MİLYON 478 BİN TL CEZA

Büyükşehir’den annelere sağlıklı beslenme önerileri

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

"ÜÇ JOKERLİ KONKEN" BRERLİN SAHNESİ'NDE

"TÜRKİYE GENÇLERİ İLE GÜÇLÜ1"

‘TÜRKİYE, İHRACATTA GÜÇLÜ İVMESİNİ SÜRDÜRÜYOR’

HABERTÜRK'ÜN ÜNLÜ SUNUCUSU TUTUKLANDI !

GÖLCÜKSPOR DA ENGİN İLE YOLLAR AYRILDI

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANNELERE SAĞLIKLI BESLENME ÖNERİLERİ

GÖLCÜKSPOR’UN İLK YENİLGİSİ HENDEKSPOR’A 1-0 MAĞLUP OLDU

“OKULLARIMIZDA PROJELERLE ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİNİ DESTEKLİYORUZ”

Saadet Partisi Gölcük’te Kongreye Gidiyor

“ÇKS YENİLEMEYEN ÇİFTÇİ DESTEKLERDEN YARARLANAMAYACAK”

Türkiye Yardımseverler Derneği Gölcük Şubesi mum üretimine başladı GELİRİ ÖĞRENCİLER, DUL VE YETİMLERE GİDECEK

ARSLAN, “ÜYELERİMİZİN HER SORUNUNDA YANLARINDAYIZ”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Yükleniyor

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

‘TÜRKİYE, İHRACATTA GÜÇLÜ İVMESİNİ SÜRDÜRÜYOR’

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “JEOPOLİTİK GELİŞMELER ALTINDA YÖNÜ BELİRLEYECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifinden 11 Ayda 206 Milyon TL kredi MISIRLIOĞLU: “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ, DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8