Tarih: 25.12.2023 15:18

Ayşe Öğretmenin ‘Doğa Keşif Defterim’ adlı projesi TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI PROJELERİ ARASINA GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Ayşe Öğretmenin ‘Doğa Keşif Defterim’ adlı projesi

TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI PROJELERİ ARASINA GİRDİ

Hisareyn İlköğretim Okulu Öğretmeni Ayşe Yirmibeş, eTwinning 14.Ulusal Konferansına katılarak ‘Doğa Keşif Defterim’ adlı projesi ile 2023 yılında Türkiye’nin en başarılı projeleri arasına girdi. Ayşe Öğretmen başarısıyla Gölcük’e büyük bir gurur yaşattı.

Gölcük’e büyük bir gurur yaşattı

‘Doğa Keşif Defterim’ adlı projesi ile eTwinning 14.Ulusal Konferansına davet edilen ve bu önemli konferansa katılım sağlayan Hisareyn İlköğretim Okulu Öğretmeni Ayşe Yirmibeş projesiyle Gölcük’ün adını başarıyla duyurdu. ‘Doğa Keşif Defterim’ adlı projesi ile 2023 yılında Türkiye’nin en başarılı projeleri arasına giren Ayşe Öğretmen, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de tebrik etti.

‘Doğa Keşif Defterim’ adlı projesi en başarılı projeler arasında

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘Müdürlüğümüze bağlı Hisareyn İlköğretim Okulu Öğretmenimiz Ayşe Yirmibeş, eTwinning 14.Ulusal Konferansına davetli olarak katılmıştır. ‘Doğa Keşif Defterim’ adlı projeleri 2023 yılında Türkiye’nin en başarılı projeleri arasına girerek Gölcük ilçemize büyük bir gurur yaşatmışlardır. Ayşe Yirmibeş’i başarısından ötürü tebrik ediyoruz’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —