Tarih: 19.03.2019 12:57

Ayşegül Akın ve kursiyerlerinden harika resim sergisi

Facebook Twitter Linked-in

Ayşegül Akın Sanat Atölyesi ve kursiyerleri Değirmendere Sanatevi’nde açmış olduğu Karma Resim Sergisi büyük beğeni topladı. 16 kursiyerin birbirinden güzel eserleri görücüye çıktı.

Sergi, 24 Mart tarihine kadar açık kalacak

Ayşegül Akın Sanat Atölyesi, 16 kursiyerin 2 ay boyunca büyük emek vererek yaptıkları resimler, dün Değirmendere Sanatevi’nde sergilenmeye başladı. Sanat Atölyesi Eğitmeni ve aynı zamanda Uluslararası sergileri de olan Ayşegül Akın ve kursiyerleri olan: Macit Metingü, Melek Nurlu Gündoğan, Nafize Ergün, Meral Deniz, Asuman Akın, Levent Kardeşler, Cemile Tekin, Tülin Ersönmez, Fatma Kerem, Sermin Günaytan, Sema Gürün, Nevin Gırcın, Bahar Gemici, Şaban Akman ve Şenay Bulut’un 45 eseri, dün düzenlenen açılışla sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi, 24 Mart tarihine kadar açık kalacak.

Başkan Adayı İşeri, sanatın ve sanatçının önemine değindi

Karma Resim Sergisi’nin açılışına, Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ile Belediye Meclis üyesi adayları, ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş ve birçok sayıda davetli, Ayşegül Akın ve Kursiyelerini yalnız bırakmadı. Başkan Adayı İşeri, açılışta yaptığı konuşmada sanatın ve sanatçının önemine değindi ve muhteşem eserlere imza atan başta Ayşegül Akın olmak üzere tüm kursiyerleri tebrik etti.  Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışa gelen davetliler kursiyerlerin yaptığı resimleri inceleme fırsatı buldu. 45 eserin yer aldığı Karma Resim Sergisi 24 Mart Pazar gününe kadar açık kalacak.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —