Tarih: 16.02.2022 14:27

Ayşenaz Er Ankara’da performansı ile büyüledi TÜRKİYE 3.SÜ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Ankara’da düzenlenen Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonasında Gölcüklü Ayşenaz Er Türkiye 3.sü oldu.

Başarısıyla göğsümüzü kabarttı

Türkiye Buz Pateni Federasyonunun Ümitköy Spor Kompleksi’nde düzenlediği şampiyonaya Ankara, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’den 7 kategoride 12 kulüp ve 222 sporcu katıldı. İlimizi Temsil Eden Elite Buz Sporları Kulübü Team Unicorn takımı Sporcusu Gölcüklü Ayşenaz Er 3. ‘sü olarak, göğsümüzü kabarttı.

 Er, ailesi Ayşenaz ile gurur duyuyor

Ayşenaz Er’in babası Abdullah Er’de kızıyla gurur duyduğunu belirterek, şunları ifade etti: ‘Canım kızım, ömrümüzün en kötü zamanlarını geçirdiğimiz bu süreçte üzüldün duygusallaştın pes etmedin bizlere bu mutluluğu yaşatıp Türkiye olimpiyatları senkronize Türkiye şampiyonasında gruplarda Türkiye 3.’sü olarak bizlerin gurur kaynağı oldun. Evet, Deden ve Anneannende seni gördüler ve seninle gurur duydular. Tebrikler, ömrün boyunca başarıların daim olsun.’

Gölcük’te olan tesis neden kapalı?’

Er, açıklamalarının devamında, ‘Üzüldüğüm şey kendi ilçemizde olan Tesis Spor Müdürlüğü’ne devir edilen buz paten Tesisleri işletilmediğinden ilçemizdeki Sporcular Derinceye gitmek zorunda kalıyor. Yazık değil mi? Milyarlarca liraya yapılan tesis neden kapalı? Yetkililer lütfen duyarlı olsun. Gölcük’te buz sporu yapan sporcular ve velileri mağdur. Bu mağduriyet acilen giderilmeli. Eğer kızım Ayşenaz çalışabilseydi, grup bireysele katılacaktı. İlçemizdeki buz pateni tesisi kapalı olduğundan açılamadı.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —