Tarih: 01.10.2023 13:54

Ayten Koç 44 yaşındaki yaşamını yitirdi MEDAR’IN ACI GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

Ayten Koç 44 yaşındaki yaşamını yitirdi

MEDAR’IN ACI GÜNÜ

Gölcük Değirmendere sakinlerinden olan ve  Gölcük Medar Hastanesi’nin kuruluşundan bu yana çalışan ve oldukça sevilen Ayten Koç 44 yaşında yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.


TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle bir süredir tedavi gören Ayten Koç durumunun ağırlaşması nedeniyle son olarak Kocaeli Şehir Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Ancak durumu giderek ağırlaşan Ayten Koç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bekar olan Ayten Koç’un ölümü başta ailesi olmak üzere yıllardır çalıştığı Gölcük Medar Hastanesinde de büyük üzün yarattı.

DEĞİRMENDERE MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLDİ

Genç yaşında yaşama veda eden Ayten Koç, bugün Değirmende Merkez Camii’nde öğle namazına  müteakip kılınan cenaze namazının ardından Değirmendere Mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

MEDAR HASTANESİ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Ayten Koç’un vefatı üzerine Gölcük Medar Hastanesi de taziye mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Hastanemizin kuruluşundan bu yana görev yapan, değerli çalışma arkadaşımız AYTEN KOÇ’u kaybetmenin büyük ve derin acısı içindeyiz. Medar Hastaneleri olarak, değerli Ayten Koç’ a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.

Bizde gazetemiz adına Merhume’ye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ile sabırlar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —