Tarih: 07.09.2021 11:42

Ayvaz ve Gülşen ailelerinin mutlu günü SELDA VE HİDAYET DÜNYA EVİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Ayvaz ve Gülşen ailelerinin mutlu günü

SELDA VE HİDAYET DÜNYA EVİNE GİRDİ

İlçemizin tanınmış ve sevilen ailelerinden olan eski Gölcük esnaflarından Gülşen Ticaret’in sahibi İhsan Gülşen ile yine Gölcük’ün tanınmış isimlerinden Çiğdem Gülşen’in yakışıklı oğulları Hidayet Gülşen yine ilçemizin tanınmış esnaflarından Hamza ve Emine Ayvaz çiftinin güzeller güzeli kızları Selda Ayvaz ile dünya evine girdi.

Yalnız bırakmadılar

Halıdere Günbatımı Restaurant’ta düzenlenen tören ile dünya evine giren Selda ve Hidayet çiftini bu mutlu gününde dost ve sevenleri yalnız bırakmazken düğün törenine Gölcük Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük’ün tanınmış esnafları ile Gülşen ve Ayvaz ailelerinin eş dost ve akrabaları katılım gösterdi.

Genç çiftin nikahını Başkan Sezer kıydı

Davetlilerin alkışlarıyla düğün salonuna giren genç çift ilk danslarını ettikten sonra nikah merasimine geçildi. genç çiftin nikahlarını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıyarken nikah şahitliğini Gülüm Güler, Murat Gülsel, İbrahim Yılmaz ve Cenk Akdeniz yaptı. Nikah merasimi öncesi damadın babası İhsan Gülşen’i uzun yıllardır tanıdığı ve oğlunun nikahını kıymaktan büyük bir mutluluk uyduğunu ifade eden Başkan Sezer, “ gençlerimiz belediyemize başvurdular ve evlenmek istediklerini belirttiler. Şimdi siz saygıdeğer konuklar ve kıymetli şahitlerimizin huzurunda nikah işlemlerini gerçekleştireceğiz. Genç çiftimiz az sonra verecekleri cevapla dünya evine girecekler, hayatlarında yeni bir sayfa açacaklar. Tabi bundan dolayı heyecanlılar. Bunun için genç çiftimiz için kocaman bir alkış istiyorum” dedi. Davetlilerin alkışların ardından Başkan Sezer genç çiftin nikahlarını kıydı. Genç çiftin nikahlarının kıyılmasını ardından havai fişek gösterisi gerçekleşti.

Başkan Sezer genç çifte tavsiyelerde bulundu

Havai fişek gösterisin ardından Başkan Sezer, ‘Sevgili gençler öncelikle sizleri ve her iki aileyi tebrik ediyorum. Bu izdivacın size, Ayvaz ve Gülşen ailelerine huzur mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Damadın babası İhsan bey çok eski dostumdur kendisi ve bu nikahı kıymak benim için bir onur oldu. Sizlere mutluluklar diliyorum.  Allah bir yastıkta kocatsın, iki cihan saadeti nasip etsin. Vatana millete hazırlı evlatlar nasip etsin. Şimdi bu mutluluk tablosunu izleyen aile büyüklerimiz var. Sizleri yetiştirdiler bu güne getirdiler. Hayat bazen inişli çıkışlı olur. Her koşul altında karşılıklı sevgi saygıyı korumak gerekir. Birde aile büyüklerine özellikle birbirinizin aile büyüklerine hürmeti ithamı kesinlikle ihmal etmemek gerekir. Bereket büyüklerle var olur. Bunları biliyorsunuz, ben sadece hatırlatmak istedim. Tekrar sizi her iki aileyi tebrik ediyorum. Ömür mutluluklar diliyorum. Damat bey yeğenimiz ama evi dişi kuş yapar” diyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.  

Genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu

Nikah töreninin ardından genç çift düğün pastalarını kesti. Düğünün ilerleyen saatlerinde genç çift davetlilerle gönüllerince eğlenirken, davetliler genç çifti tebrik etmeyi ihmal etmediler. Düğünün ilerleyen saatlerinde damadın ablası  Gülüm Güler  genç çifti Dolar yağmuruna tuttu. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift bu güzel günlerinde kendilerin yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür ettiler.

Bizde gazetemiz adına Selda ve Hidayet çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken Ayvaz ve Gülsen ailelerini tebrik ediyoruz.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —