10802,23%-0,55
36,67% 0,09
40,16% 0,28
3578,75% 1,21
5759,68% 1,45
Vali İlhami Aktaş, 18 Mart Şehitler Günü Anma Programı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında aziz şehitlerimiz ve merhum gazilerimiz için İzmit Fevziye Cami’nde okutulan Mevlid-i Şerif programına iştirak etti.
Vali Aktaş’a, Vali Yardımcısı Salih Bıçak, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı ve vatandaşlar eşlik ettiler.
Başta Kurtuluş Savaşımızın eşsiz komutanı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve merhum gazilerimiz için Fevziye Camii görevlileri tarafından okunan Kuran’ı Kerim ve Mevlid-i Şerifler ardından İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı tarafından dualar edildi.
Vali İlhami Aktaş, program sonrası karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.