Tarih: 18.06.2018 13:48

BABALARA EN GÜZEL SÜRPRİZ

Facebook Twitter Linked-in

Babalar Günü’nde aileler Erikli Tepe Tabiat Parkı’nı tercih etti

BABALARA EN GÜZEL SÜRPRİZ

Gülcük Belediyesi’nin ilçemizde yapmış olduğu en önemli yatırımlardan biri olan Erikli Tepe Tabiat Parkı Ramazan Bayramı’nın birinci gününde hizmet vermeye başladı. 17 Haziran Pazar Günü kutlanan babalar gününde aileler Erikli Tepe Tabiat Parkı’nı tercih etti.

Kısa sürede büyük beğeni aldı

Ramazam Bayramı’nın birinci günü hizmet vermeye başlayan Erikli Tepe Tabiat Parkı kısa sürede büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz Pazar günü kutlanan babalar günü için tercih edilen noktalardan biri oldu. Babalar gününü doğa ile iç içe kutlamak isteyen aileler Erikli Tepe Tabiat Parkı’nı tercih etti.

Erikli Tepe’de yok yok

Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük’ün şehir merkezine 17 km uzaklıkta olan Tabiat Parkı, İrşadiye Köyü mevkisinde, Beylik Köyüne de sınır olan 600 dönümlük devasa Erikli Düzü Yaylası içinde yer alan Erikli Tepe Tabiat Parkı’nda hizmet verecek olan Cafe, Restaurant’ın yanı sıra ailelerin piknik yaparak doğa ile iç içe vakit geçirebilecekleri ve çocukların hoşça vakit geçirebilecekleri birçok alternatif düşünülmüş durumda. Piknik yapmak isteyen vatandaşlar isterlerse etlerini kendileri getirebilecekleri gibi restaurant kısmında hizmet veren kasap reyonundan da etlerini temin etmeleri mümkün olacak. Şehrin gürültüsünden uzak doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşlar için tüm alternatiflerin düşünüldüğü Erikli Tepe Tabiat Parkı’nda , günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleleri, günlük olarak ailelerin kalabileceği bungalov tipi evler, özel yürüyüş parkurları, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi halini aldı ve kısa sürede büyük beğeni alarak Gölcük Halkı tarafından ziyaret edilmeye başlandı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —