Tarih: 05.03.2024 13:36

Bağımsız Türkiye Partisi Gölcük Belediye Başkan adayı Abdulkadir Üstüner, “MODERN BİR GÖLCÜK İNŞA EDECEĞİZ”

Facebook Twitter Linked-in

Bağımsız Türkiye Partisi Gölcük Belediye Başkan adayı Abdulkadir Üstüner,

“MODERN BİR GÖLCÜK İNŞA EDECEĞİZ”

Bağımsız Türkiye Partisi Gölcük Belediye Başkan adayı Abdulkadir Üstüner çalışmalarına ve ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Gölcük Belediye Başkan Adayı Üstüner “Biz Gölcük’e genç başkanın önderliğinde örnek bir ilçe haline getirip modernize edeceğiz” dedi.

Gölcük’ü karış karış geziyor

Bağımsız Türkiye Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Üstüner Gölcük’te esnaf ziyaretleri yaparak projelerini anlattı.İlçenin en genç aday olmasının verdiği enerji ile tüm Gölcüklünün eline sıkan ve onları kucaklayan Üstüner, Gölcük’ü karış karış geziyor.

Projelerini anlattı

Bağımsız Türkiye Partisi her ilçede olduğu gibi Gölcük’te de aktif çalışmalarına devam ediyor. Gölcük Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Üstüner’in önderliğinde ve kadın kollarının da eşlik ettiği esnaf ziyaretleri düzenledi. Her daim esnaf ve vatandaşlarla iç içe olan Başkan Adayı Üstüner, “Projelerini tek tek anlatıp,desteğinizle yerel seçimleri kazanıp sizlere hizmet etmek istiyorum”dedi.

Gölcük’te artık gençlerin hizmet etmesini istediler

Karşılarında genç bir adayı gören esnaflar, seçilmiş adaylardan sıkıldıklarını ve gençlerin önünün açılıp,artık ilçemize gençlerin hizmet etmesi gerektiğini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —