Tarih: 14.07.2021 12:47

Bağımsız Türkiye Partisi Gölcük İlçe Başkanı belli oldu YENİ BAŞKAN SEMİH ÜSTÜNER

Facebook Twitter Linked-in

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) geçen Pazar günü BTP Gölcük ilçe kongresini gerçekleştirdi.

Kongreye BTP Kocaeli İl Başkanı Muharrem Can ve BTP Gölcük ilçe delegeleri katıldı. Katılanların tamamının oyunu alan Semih Üstüner yeni Gölcük İlçe Başkanı oldu.

Üstüner, ‘Millete hizmet odaklı siyaset anlayışında ise, milletin sorunlarına odaklanılır’

Kongrede konuşma yapan Semih Üstüner, ‘Siyasette en büyük hazine; çözüm sahibi bir lider, işi bilen bir kadro ve çözümlerle dolu bir parti programıdır. Tabi bu, millete hizmet odaklı bir siyaset anlayışında görülebilir; rant odaklı bir siyaset anlayışında bunlara zaten ihtiyaç yoktur. Dışarıdan icazetli, rant odaklı siyaset anlayışında, atılan adımlarda milletin menfaatleri değil, kimlerden icazet alındıysa onların menfaatleri ve rant hesapları dikkate alınır, demogoji sanatıyla da millete bu yutturulmaya çalışılır. Millete hizmet odaklı siyaset anlayışında ise, milletin sorunlarına odaklanılır ve bu sorunların çözümü için uğraşılır. Dert gerçekten milletin derdi olunca, projeleriniz ve çözümleriniz ve bunları hayata geçirecek yetişmiş bir kadronuz varsa, işte bu milletin menfaatinedir.’

‘Bugün aynı çizgiyi BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş devam ettiriyoruz’ Üstüner, ‘2001 yılında kurulan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş ile yıllarca “millete hizmet odaklı” bir siyaset anlayışının en güzel örneğini sergiledi. Meclis içinde bir parti olmamasına rağmen bir iktidar partisi gibi çözümler sundu. Milli Ekonomi Modeli, Sosyal Devlet Milli Devlet tezi, Hoşgeldin Atatürk eseri, Tevhidin Merkezi Ehl-i Beyt tezi, birlik ve beraberlik duruşu ve daha niceleri BTP’yi tüm siyasi partilerden ayıran ve gerçek siyasetin nasıl yapılması gerektiğini ortaya koyan bir duruştu. Bugün aynı çizgiyi BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş devam ettiriyoruz’ dedi. BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can yeni başkan ve yönetime başarılar diledi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —