Tarih: 27.03.2024 13:45

Bağımsız Türkiye Partisi’nin Adayları Gölcük’e çıkartma yaptı PROJELERİNİ ANLATTI, DESTEK İSTEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Bağımsız Türkiye Partisi’nin Adayları Gölcük’e çıkartma yaptı

PROJELERİNİ ANLATTI, DESTEK İSTEDİLER

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muharrem Can ve Gölcük Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Üstüner Gölcük’te bir dizi ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlara neden Bağımsız Türkiye Partisi’ne oy vermeleri gerektiğini anlattı. Gölcük halkı adaylara yoğun ilgi gösterdi.

‘Gölcük’ü hak ettiği yere taşıyacağız’

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bağımsız Türkiye Partisi’nin adayları Gölcük’e çıkartma yaparak vatandaşlara projelerini anlattı. Gölcük’ün sorunlarının ortada olduğunu belirten BTP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muharrem Can ve Gölcük Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Üstüner, öncelikle vatandaşların ve esnafların istek ve taleplerini dinledi. Gölcük’ün Donanma Kenti bir ilçe olduğunu belirten Adaylar, Gölcük’ü hak ettiği yere taşıyacak projelerin Bağımsız Türkiye Partisi kadrolarında bulunduğunu ifade ederek, vatandaşlardan 31 Mart’ta destek istedi.

Gençlerin eğlencesine ortak oldular

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muharrem Can ve Gölcük Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Üstüner Gölcük ziyaretinde gençlerin eğlencelerine ortak oldu. Adaylar, çalışmalarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —