Tarih: 28.03.2022 10:44

Bahar ayları geldi, Değirmendereliler BOŞ SAKSILARIN ÇİÇEKLENDİRİLMESİNİ İSTİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz yıllarda  geçtiğimiz yıllarda yenilenen Değirmendere Dere Sokak’ta dere kenarına monte edilen korkululara saksılar yerleştirilmiş ve ekilen çiçekler ile Dere Sokak adeta çiçek açmıştı. Uzun zamandır boş duran sıksıların çiçeklendirilmesini isteyen vatandaşlar yetkililere seslendi.

Hepsi boş vaziyette

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda yenilenen ve Prestij yol olan Dere Sokak’ta dere kenarına monte edilen korkuluklara saksılar yerleştirilmiş ve ekilen çiçekler ile Dere Sokak adeta çiçek açmıştı. Aradan geçen zamanla boşalan saksılar dikkat çekerken vatandaşlar boş saksıların yeniden çiçeklendirilmesini istediklerini ifade ettiler.

“Saksıların bu sene çiçeklendirilmesini istiyoruz ”

İlçemize bağlı Değirmendere’nin önemli sokaklarından olan ve geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi Fen İşleri tarafından yenilenen Dere Sokak’ta monte edilen saksıların uzun zamandır boş durması dikkat çekiyor. İlk yapıldığı yıl  saksılara ekilen çiçekler ile Dere Sokak adeta çiçek açmış ve vatandaşlar tarafından oldukça beğeni almıştı. Zamanla kuruyan çiçekler nedeniyle boş kalan saksıların yeniden çiçeklendirilmesi isteniyor.   

“Bahar aylarında inşallah bu boş saksılar çiçeklendirilir”

Değirmendereliler yaptıkları açıklamada, “ Gölcük Belediyesi tarafından Dere Sokak yenilendikten sonra bu saksılar monte edildi ve ekilen çiçekler ile çok güzel manzara oluşmuştu. Tabi zamanla çiçekler kuruduğu için saksılar boş kaldı. Kaç yıldır da saksılar bu şekilde boş duruyor. İlk yapıldığında çok güzel renk katmıştı sokağımıza. Bu nedenle Biz Gölcük Belediyesi’nin bu saksıları yeniden çiçeklendirmelerini istiyoruz. Saksıların boş durması bizleri üzüyor. Bahar aylarında inşallah bu boş saksılar çiçeklendirilir ve Dere Sokak yeniden çiçek açar” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —