Tarih: 11.01.2024 11:21

‘Bak Postacı Gidiyor’ adlı oyun YENİDEN İZLEYİCİSİYLE BULUŞUYOR

Facebook Twitter Linked-in

‘Bak Postacı Gidiyor’ adlı oyun

YENİDEN İZLEYİCİSİYLE BULUŞUYOR

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinliklerikapsamında tiyatroseverleri oyunlar ile buluşturmaya devam ediyor. Sanattoryum Sanat Derneği’nin sahnelediği ve büyük beğeni alan “Bak Postacı Gidiyor” adlı oyun  bu akşam yeniden izleyicisiyle buluşuyor.

Ücretsiz sahnelenecek

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri, yeni yılda da devam ediyor. Ocak ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Gölcük Belediyesi ve Sanatoryum Sanat Derneği işbirliğinde “Bak Postacı Gidiyor” adlı yetişkin tiyatro oyunu, yeniden Gölcüklülerle buluşuyor.Mustafa Tolga Tokluoğlu’nun yazdığı ve Murat Kaya’nın yönettiği yetişkin oyunu, bu akşam saat 20.00’da Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda ücretsiz bir şekilde sahnelenecek. Geniş bir oyuncu kadrosu olan oyuna tüm Gölcüklüler davet edildi.

Tüm tiyatroseverler davetli

Sanattoryum Sanat Derneği Kurucu Başkanı Murat Kaya yaptığı açıklamada, “ Sanattoryum Sanat Derneği olarak ilk yetişkin oyunumuz olan Bak Postacı Gidiyor’u geçtiğimiz yıl sahnelemiştik ve çok beğeni almıştı. Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında oyunumuzu yeniden tiyatroseverler ile buluşturmaya hazırlanıyoruz. Yeniden sahne alacağımız  “Bak Postacı Gidiyor” Adlı tiyatro oyunumuz ücretsiz olup tüm halka açık olarak sergilenecektir. Emekliliği gelmiş bir postacının son iş gününde karşılaştığı enteresan olayların derlenip sahneye koyulduğu bir oyun. Her mesleğin bir zorluğu olduğu gibi postacılık mesleğinin de elbette bazı zorlukları var. Bu zorluklara rağmen 25 yılını tamamlamış ve emekliliği gelmiş postacının son iş gününde karşılaştığı birbirinden ilginç olayları sahnede keyifle izleyicimiz komedi oyunumuzda tüm Gölcük Halkını oyunumuzu izlemeye davet ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —