Tarih: 07.04.2020 18:31

Bakan Koca Türkiye genelindeki dağılımını gösteren haritaları paylaştı GÖLCÜK’TE YOĞUNLUK DİKKAT ÇEKTİ

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Koca Türkiye genelindeki dağılımını gösteren haritaları paylaştı

GÖLCÜK’TE YOĞUNLUK DİKKAT ÇEKTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısını ardından Corona Virüsü son rakamlarını ve Covid-19 tanısıyla takip edilen hastaların Türkiye genelindeki dağılımını gösteren haritaları paylaştı. Paylaşılan haritada  Kocaeli  genelinde ve Gölcük’te Corona Virüsü vakalarının oldukça yoğun olduğu gözlerden kaçmadı.

Vefat eden kişi sayısı 725, vaka sayısı ise 30 Bin 109’a yükseldi

Bakan Koca, Corona Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının ise 725’e yükseldiğini vaka sayısının ise 30 Bin 109’ayükseldiğini açıkladı. Bugünkü vefat sayısı ise 76 olarak kayıtlara geçti. Bakan Koca yaptığı açıklamada “Şifa bulan hastalarımızın sayısı artıyor. Test sayısı ve pozitif vakalara bağlı taramalar arttıkça tanı sayısında da artış oluyor. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım. Evde kalalım.” dedi.

Haritada Kocaeli’de ki yoğunluk aktarıldı

Bakan Koca, elindeki verileri açıkladıktan sonra koronavirüs vakalarını takip ettiği ekrandan Türkiye’de Corona virüsün yoğun olduğu illerin olduğu haritayı paylaştı. Paylaşılan haritada Kocaeli genelinde oldukça yoğunluk olduğu gözlerden kaçmazken özellikle Gölcük’te yoğunluğun bir hayli fazla olduğu dikkat çekti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —