Tarih: 14.01.2019 14:27

Balık fiyatlarında yükseliş meydana geldi

Facebook Twitter Linked-in

Balık fiyatlarında yükseliş meydana geldi

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler kalitesinden taviz vermeden hizmet vermeye devam ediyor. Rizeli Kardeşler’in işletmecisi olan Mehmet Ali Kurtuluş balık fiyatları hakkında bilgi verdi. Kurtuluş, “Denizlerde balık kalmadığı için balık fiyatlarında yükseliş meydana geldi” dedi.

Kurtuluş, “Fiyatlarımız günlük olarak değişiyor”

Rizeli Kardeşler’in işletmecisi olan Mehmet Ali Kurtuluş balık piyasası hakkında bilgi verdi. Balcı yaptığı açıklamada, Şu an ki hava şartlarına göre balık fiyatlarımız normal seyrinde devam ediyordu. Ama şu an için denizlerde pek fazla balık olmadığı için fiyatlarda bir yükseliş meydana geldi. Hamsi’nin fiyatı şu an için 25 lira ama yarın bakarsınız hamsi’nin fiyatı 15 lira olmuş. Fiyatlarımız günlük olarak tabi ki değişebiliyor. Bu kış aylarında şu anda balık fiyatlarında yükseliş olmasına rağmen Hamsi, İstavrit, Çinekop, Barbun, Mezgit gün içinde çokça tercih ediliyor ve bol bol tüketilmesi gereken balıklardır” dedi.

“Alo Hamsi” hattımıza Gölcük halkından güzel bir ilgi var

Ev ve iş yerlerine “Alo Hamsi” hattı üzerinden verilen siparişleri istenildiği saat ve istenildiği şekilde pişirip teslim ettiklerini ifade eden Mehmet Ali Kurtuluş, “ “Alo Hamsi” hattımıza Gölcük halkından güzel bir ilgi var. Rizeli Kardeşler olarak müşterilerimizin isteği doğrultusunda istediği balığı ızgara ya da tavada pişirerek istediği saatte sıcak bir şekilde teslim ediyoruz” dedi.

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları:

Hamsi 25 lira, Alabalık (tane) 8 lira, Tekir 25 lira, İstavrit 20 lira, Çupra 30 lira, Çinekop 40 lira, Karides 30 lira, Levrek 30 lira, Zargana 25 lira, Karadeniz somonu 25 lira.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —