Tarih: 10.04.2019 14:10

Balık sezonunun bitmesine az kaldı BALIK TÜKETMEYİ İHMAL ETMEYİN

Facebook Twitter Linked-in

Balık sezonunun bitmesine az kaldı

BALIK TÜKETMEYİ İHMAL ETMEYİN

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin altında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler’de sezonun en güzel ve taze balıklarını bulmak mümkün. Kısa bir zaman sonra sezonun biteceğini belirten Rizeli Kardeşler yetkilileri vatandaşların bu son günlerde bol bol balık tüketmelerini tavsiye ettiler.

Otla balıkçılığı ile devam edecekler

Kısa bir süre sonra av yasağının başlayacağını ve Rizeli Kardeşler olarak olta balıkçılığı ile yaz boyunca devam edeceklerini ifade eden Rizeli Kardeşler’in sahibi Osman Balcı’nın oğlu Samet Balcı yaptığı açıklamada, “Bu sene balık sezonunu çok güzel geçirdik. Tezgahlarımız her gün taze balıklar ile doldurduk ve 4 gün sonra balık sezonunu kapatıyoruz. Balık sezonunun kapanması ile birlikte Rizeli Kardeşler olarak olta balıkçılığı ile yaz boyunca Gölcük Halkına hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu sene balık sezonunu oldukça bereketli geçirdik. Fiyatlarımızda oldukça makul olduğunu düşünüyorum. Dileriz kış boyunca yaşadığımız bereketi olta balıkçılığı ile de yaşarız” dedi.

Bu haftaki tezgahlardaki balık fiyatları

Hamsi 15 TL, İstavrit 20 TL, Barbun 50 TL, Tekir 25 TL, Çinekop 50 TL, Karadeniz mezgiti 20 TL, Çupra 35 TL, Levrek 35 TL, Turna mezgit 50 TL, Sarı kanat 70 TL, Karadeniz somonu 35 TL, Norveç somonu  80 TL, Alabalık tane 7 TL, Norveç uskumru tane 7 TL, Dil balığı 35 TL, Karides 30 TL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —