Tarih: 28.09.2020 13:28

Balıkçılar sezona mutlu girdi “BU SENE PALAMUT YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ”

Facebook Twitter Linked-in

Balıkçılar sezona mutlu girdi

“BU SENE PALAMUT YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ”

Durgun geçen bir yaz sezonunun ardından 1 Eylül itibariyle “Vira Bismillah” diyerek sezonu açan balıkçıların yüzünü bu sene palamut güldürdü. Denizlerden oldukça bol çıkan palamutların fiyatı 15 liraya kadar düştü.

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler’in işletmecisi Mehmet Ali Kurtuluş yaptığı açıklamada bu sene palamudun yüzlerini güldürdüğünü ifade etti.

Palamut 15 liraya kadar düştü

Rizeli Kardeşler’in işletmecisi Mehmet Ali Kurtuluş yapmış olduğu açıklamada, “ 1 Eylül itibariyle balık sezonun açtık. İlk günlerden beri denizlerden bol miktarda çıkan palamut nedeniyle oldukça mutluyuz. Palamudun bu sene bol ve iri olması nedeniyle fiyatlar oldukça düşük.  Tanesi 15 liraya kadar düşen palamut nedeniyle balık satışlarımız oldukça iyi durumda. Bunun yanında hamsinin bu sene denizlerden az çıkması bizi biraz üzdü. Hamsinin fiyatı 35- 40 lira arasında değişiyor. Hamsinin daha da bol çıkmasıyla fiyatının düşmesini bekliyoruz” dedi.

Ev ve iş yerlerine paket servis devam ediyor

Rizeli Kardeşler olarak ev ve iş yerlerine paket servislerin devam ettiğini belirten Mehmet Ali Kurtuluş, “Covid -19 pandemisi nedeniyle restaurant kısmımızda tüm önlemlerimizi almış durumdayız. Çiğ balık satışımızın yanı sıra restaurant kısmımızda da hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları

Hamsi 35 lira, istavrit 35 lira, barbun 50 lira, çinekop 60 lira, palamut tane 15 lira, mezgit 25 lira, çupra 40 lira, levrek 50 lira, turna mezgit 50 lira, karides 40 lira,somon 80 lira




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —