Tarih: 12.07.2021 12:38

Balkondan düşen 1,5 yaşındaki Siraç Bebek, GÖLCÜK’TEN DUA BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Balkondan düşen 1,5 yaşındaki Siraç Bebek,

GÖLCÜK’TEN DUA BEKLİYOR

Geçtiğimiz hafta içerisinde Değirmendere Yalı Mahallesi’nde bulunan bir binanın 3. katının penceresinden düşen 1,5 yaşındaki Siraç Öz’ün tedavisi İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor. Öz ailesi durumu kritik olan Siraç bebekleri için Gölcüklülerden dua bekliyor.

 Gölcük’e bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi’nde ikamet eden Cansu ve Soner çiftinin biricik bebekleri Siraç Öz geçtiğimiz günlerde evlerinin 3. katının penceresinden düşerek, ağır yaralandı. Kocaeli’den İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Siraç bebeğin durumu kritik. Gözü yaşlı aile bebekleri için Gölcüklülerden dua beklediklerini söylediler.

“Umudumuzu kesmiyoruz”

Öz, bebeklerinin durumu hakkında, “Oğlumuz 27 Ağustos’ta iki yaşını dolduracak. 7 Temmuz akşamı saat 17.30’da 3. Kattaki evimizin penceresinden aşağı düştü. Oğlumuzun durumu çok kritik, şiddetli bir travma geçirdiği söyleniyor. Kocaeli’den İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildik. Beyin kanaması çok uzun sürdü, halada durduğu net söylenmiyor. Doktorlar umut vermiyor oğluma. Allah rızası için bir dua istiyorum. Rabbimden umudumuzu kesmiyoruz, tek umudumuz sizin. Gölcük ve Değirmendere halkının aracılığınızla gelecek dualarımız lütfen duyun sesimi oğluma umut olalım” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —