Tarih: 24.03.2020 12:41

Bankalarda Coronavirüs tedbiri SIRAYLA MÜŞTERİ ALIYORLAR

Facebook Twitter Linked-in

Bankalarda Coronavirüs tedbiri

SIRAYLA MÜŞTERİ ALIYORLAR

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü tedbirleri kapsamında Türkiye Bankalar Birliği’nin aldığı tavsiye kararı ile bankaların mesailerinin kısıtlanmasının yanı sıra şubeye müşterileri de sırayla alarak tedbir alıyor.

Bankalar 12:00-17:00 arası hizmet verecek

Çin’in Wuhan Kentinde başlayan ve tüm dünya gibi ülkemizi de etkisi altına alan Corona Virüsü tedbirleri kapsamında,  Türkiye Bankalar Birliği tüm bankaların mesai saatlerine yönelik tavsiye kararı aldı. TBB’den yapılan açıklamada, “Müşterilere doğrudan hizmet veren şubeler ve hizmet birimlerinin çalışma saatleri ile müşteri kabul saatleri 12:00-17:00 olarak belirlendi. Ayrıca bankalar müşterilerini sırayla şubeye alarak önlem almaya çalışıyor.

Tedbirler üst düzeyde

Bankalar tarafından müşterilerine gönderilen mesajlar ile mecbur kalınmadıkça şubelere gelmeden internet ya da mobil bankacılığı ile işlemlerini halledebileceğini bildirirken şubede işlemleri olan müşterileri içinde tedbir amacıyla şubeye sırayla müşterileri aldılar. Banka güvenliği tarafından alınan önlem ile ilçemizde Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan bankalarda bu uygulamaya uyarak müşterilerini şubeye sırayla aldı. Dışarı bekleyen müşteriler ise birbirlerine yakın durmamaya dikkat ettikleri gözlerden kaçmadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —