Baraçlı, özel güvenlik personeliyle buluştu
Büyükşehir’de görevli özel güvenlik personeliyle bir araya gelen Genel Sekreter Baraçlı, “Yaşanabilir bir Kocaeli’nin inşasında emeğiniz büyük” dedi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Büyükşehir bünyesinde görev yapan özel güvenlik personeliyle bir araya geldi. Seka Bahçe’de düzenlenen buluşmaya Zabıta Dairesi Başkanı Arif Usta, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram ve şube müdürleri de katıldı. Genel Sekreter Baraçlı, Kocaeli’de yaşayan herkesin huzuru ve mutluluğu için özveriyle çalışan personele teşekkür etti, ‘’Özel güvenlik hizmetimizle kentimizin yaşam alanlarını halkımız için daha güvenli hale getiriyoruz’’ dedi.
HUZUR VE GÜVENLİKTE EMEĞİNİZ BÜYÜK
Genel Sekreter Baraçlı, Büyükşehir’in kent genelinde 7/24 güvenliği ve huzuru sağlamak için görev yapan özel güvenlik personeliyle buluştu. Zabıta Dairesi Başkanlığı Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı çalışan personelle bir araya gelen Genel Sekreter Baraçlı, “Kocaelililerin huzur ve güvenliği için özverili bir şekilde çalıştığınızın farkındayım. Gerek Büyükşehir’e ait yapılarda gerekse tramvay gibi vatandaşın yoğun kullandığı kamusal alanlarda huzuru ve güvenliği sağlıyorsunuz. Yaz aylarında yoğun olan Mavi Bayraklı plajlarımızda görev yapıyorsunuz. Güvenlik kameralarıyla hizmet alanlarımızı sürekli olarak takip ediyorsunuz. Güvenlik hizmeti verdiğimiz bölgelerde vatandaşımızın huzurunu sağlamak ve kamu malına zarar verilmesini önlemek amacıyla hassasiyetle çalıştığınızı biliyorum. Yaşanabilir bir Kocaeli’nin inşasında emeğiniz büyük” ifadesini kullandı.
BU KENT VE BU KENTTE YAŞAYANLAR BİZE EMANET
Kocaeli sakinlerini belediye hizmet binalarında ilk olarak güvenlik personelinin karşıladığını hatırlatan Genel Sekreter Baraçlı, “Büyükşehir’in sorumluluğundaki hizmet binaları, millet bahçeleri ve sahil alanlarında halkımız ilk olarak sizinle temas ediyor, bir ihtiyacı olduğunda sizden yardım istiyor. Olabildiğince yardımcı olarak gitmek istedikleri birimlere yönlendirelim. Güzel bakalım ve güzel görelim. Bu kent ve bu kentte yaşayanların tamamı Büyükşehir çalışanları olarak bize emanet” diyerek vatandaşlardan gelen taleplerin güler yüzlü ve hızlı bir şekilde yerine getirilmesini istedi.
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
Yükleniyor
-
BIST 100
16252,80%1,87
-
DOLAR
44,18% 0,03
-
EURO
51,01% 0,31
-
GRAM ALTIN
7107,76% -0,01
-
Ç. ALTIN
11584,40% 0,43



