Tarih: 19.05.2022 12:40

Barbaros Hayrettin Lisesi’nin İlk Mezunları MEZUNİYETLERİNİN 61. YILINI KUTLAYACAKLAR

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin ilk lisesi olma özelli taşıyan ve şu günlerde depreme dayanıksız oluğu için yıkılıp yeniden yapılacak olan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nin ilk mezunları bu yılda geleneklerini bozmayarak Karamürsel’de bulunan Coşkun Restaurant’ta bir araya gelerek mezuniyetlerinin 61’inci yıldönümlerini kutlayacaklar.

1961 yılında ilk mezun oldular

 Gölcük’ün ilk lisesi olan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nden 1961 yılında ilk mezun olan öğrenciler bu yılda geleneklerini bozmadılar ve mezuniyetlerinin 61’inci yıl dönümlerini Karamürsel’de bulunan Coşkun Restaurant’ta kutlayacaklar.  21 Mayıs Cumartesi akşamı gerçekleşecek olan kutlama yemeğine katılımın yoğun olması bekleniyor. 

Dostlukları her zaman örnek oldu

1961 yılında mezun olmaları ve aradan geçen 61 yıla rağmen hala dostlukları devam eden Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nin ilk mezunları aradan geçen zamana rağmen bozulmayan dostlukları ile de örnek olmaya devam ediyorlar.  Bu yılda geleneklerini bozmayan ve mezuniyetlerini 61. Yıl dönümlerini kutlayacak olan mezunlar, “ Bizim arkadaşlığımız dostluğumuz okul bitince bitenlerden değil ömürlük bir dostluk ve arkadaşlıktı. Aradan geçen uzun yıllara rağmen hiç birbirimizden kopmadık ve görüşmeye her zaman devam etti. Bu yemekle ile de mezuniyetimizin 61. yıl dönümünü kutlayacağız.  Bizim dostluğumuzun tüm gençlere örnek olmasını diliyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —