Tarih: 04.12.2019 12:31

Barbaros İlkokulu Anasınıfı Öğrencilerinden anlamlı etkinlik GÖLCÜK’TEN VAN’A KIRTASİYE VE OYUNCAK GÖNDERDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Barbaros İlkokulu Anasınıfı Öğrencilerinden anlamlı etkinlik

GÖLCÜK’TEN VAN’A KIRTASİYE VE OYUNCAK GÖNDERDİLER

Gölcük Barbaros İlkokulu Ana Sınıfı Öğrencileri Değerler Eğitimi Kardeş Sınıf Projesi kapsamında Aysel Akkoca koordinatörlüğünde Anasınıfı D,E,F Şubeleri olarak Van Gevaş İlçesi Dokuzağaç Köyü Dokuağaç ilkokulu ana sınıfına destek amaçlı kırtasiye ve oyuncaklar gönderdiler.

Projedeki 4. yılları

Değerler Eğitimi kapsamında Kardeş Sınıf Projesi olarak Barbaros İlkokulu Anasınıfı D,E,F Şubeleri öğrencileri Aysel Akkoca koordinatörlüğünde velilerinin desteğiyle kırtasiye, oyuncak, temizlik malzemelerinden oluşan kolileri kendi elleriyle hazırladılar.  Kardeş sınıf projesi olarak 4. Yılları olduğunu ifade eden Proje koordinatörü Aysel Akkoca, “Projedeki amacımız öğrencilerimizin paylaşmayı öğrenmeleri, sevgimizi ilgimizi arada mesafeler de olsa hediyelerimizle göstermeyi sağlamak. Bu nedenle  her sene farlı bir okul seçerek eğitimdeki fırsat eşitliğini sağlamaya çalışıyoruz. Bu nedenle 4 yıldır projemi destekleyen tüm velilerime teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Okul Müdürü Uğur Okkirman’dan teşekkür

Öğrencilerin kendi elleriyle hazırladıkları koliler kargoya verilmek üzere hazırlandı. Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Uğur Okkirman; Değerler Eğitimi kapsamındaki kardeş okul projesinde amacımız Van Gevaş Dokuzağaç İlkokulu’ndaki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve öğrencilerimize paylaşmayı öğretmekti. Kardeş sınıf projesinde emeği geçen Anasınıfı öğretmenlerimiz Aysel Akkoca, Ayşe Yıldırım ve Büşra Çiçekay ‘a bizden desteklerini esirgemeyen D,E,F şubesi velilerimize teşekkür ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —