Tarih: 29.02.2024 10:03

Barış Alıcı’dan önemli açıklamalar ‘HER MAÇTA HEDE 3 PUAN’

Facebook Twitter Linked-in

Barış Alıcı’dan önemli açıklamalar

‘HER MAÇTA HEDE 3 PUAN’

Kocaelispor’un başarılı forvet oyuncusu Barış Alıcı, yaptığı açıklamalarında her maçta hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu belirtti.

‘Buradan hasarsız çıkmamız lazım’

Başarılı Barış Alıcı, yaptığı açıklamalarında, ‘İki takım açısından da önemi olan bir maçtı. Rakibimiz Play-Off için biz ise direkt çıkmak için mücadele ediyoruz. Keçiörengücü maçındaki oyun için çok da söylenecek bir şey yok. Gerçekten de hiçbirimiz iyi performans veremedik. Bunun için çok üzgünümüz. Camiadan, taraftarlardan, yöneticilerimizden özür dileriz. Önümüzdeki maçlarda inşallah çok güzel bir Kocaelispor izleteceğiz. Erzurum, Gençlerbirliği, Çorum virajlarımız var. Buradan hasarsız çıkmamız lazım.’

‘Saha içinde biraz daha sorumluluk almamız lazım’

Alıcı, ‘Yeni hocamızla Keçiören maçından 1 puan aldık. Bence hocamız ile birlikte iyi bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum. Sistemin oturması biraz zaman alabilir. Bizlerin de saha içinde biraz daha sorumluluk almamız lazım. Bu haftaki Erzurum maçı itibari ile çok daha iştahlı bir Kocaelispor izleteceğimize inanıyorum, bunun da sözünü veriyorum” ifadelerini kullanırken attığı gol ile ilgili de, “Şuttan çok birisi dokunur diye topu arka direğe doğru ortalamak istedim. Top, direğe çarpıp ağlara gitti. Şans eseri gerçekleşen bir goldü. Kendi adıma da takım adına da iyi oldu, 1 puanı kazandık. Belki bir nebze de bunun için olumlu bir şeyler konuşabiliriz. Belki de bu 1 puan bizi ilk ikinin içinde tutacak. Kalan tüm maçlarımızda sahaya 3 puan parolası ile çıkacağız’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —