Tarih: 14.09.2023 11:49

Barış, “Öğrencilerimizi okula eksiksiz göndermek istiyoruz”

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış,son zamanlarda yaptıkları çalışmalar ve planladıkları çalışmalar konusunda bilgi verdi. İlçemizin birçok noktasında bulunan giysi kumbaraları ve yapmak istedikleri kırtasiye yardımları konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Barış, “tüm halkımızı okula başlayacak çocuklarımızı sevindirmeye davet ediyoruz. Böylelikle hiçbir çocuğumuz, okula eksik başlamayacak” dedi.

“Tüm yardımsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Başkan Barış, konu hakkında yaptığı açıklamasında “Türk Kızılay olarak geride kalan dönem içerisinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin birçok konuda eksiklerini kapatabilmek için çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Bu anlamda yardımsever vatandaşlarımızın katkı ve destekleri de gerçekten büyük bir önem arz etti. Sene içerisinde de gerek 15 Temmuz gerekse 17 Ağustos törenlerinde halkımızla buluştuk ve onlara çeşitli ikramlarda bulunduk. Geçtiğimiz dönemde ilçemizin birçok noktasına giysi kumbaraları bırakmıştık. Buradaki amacımız, giyilebilecek durumda olanların direkt olarak ihtiyaç sahiplerine teslim edilmesi, giyilemeyecek durumda olanların ise satılıp yerlerine yeni giysilerin alınması, ihtiyaç sahiplerine verilmesiydi. Bu anlamda kumbaralardan iyi bir geri dönüş sağlamaya başladık. Gerek giyilebilecek durumda olanlar gerekse giyilemeyecek durumda olanların da satılarak yerlerine yeni giysilerin alınması ile güzel bir adım atmış olduk. Bu anlamda tüm yardımsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“Hiçbir çocuğumuz, okula eksik başlamayacak”

Sözlerine devam eden Başkan Barış, “İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimiz için birçok çalışma yaptığımızı söylemiştik. Bunların bir yenisini daha yapmaya hazırlanıyor ve çalışmalarımızı yapıyoruz. İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına verilmek üzere kırtasiye yardımı yapmak adına kollarımızı sıvadık, çeşitli hazırlıklar yapıyor ve görüşmeler sürdürüyoruz. Belirlenen miktar veya daha fazla olacak şekilde bağış yapmak isteyen tüm halkımızı okula başlayacak çocuklarımızı sevindirmeye davet ediyoruz. Böylelikle hiçbir çocuğumuz, okula eksik başlamayacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —