Tarih: 18.05.2023 10:47

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ’19 MAYIS, KURTULUŞ ATAŞENİN YAKILDIĞI GÜNÜN ADIDIR’

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu,

’19 MAYIS, KURTULUŞ ATAŞENİN YAKILDIĞI GÜNÜN ADIDIR’

Barış ve Eşitlik Partisi (BEP) Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü münasebetiyle açıklamada bulundu.

‘Gençlerimizi ülkemizin geleceği olarak görmekteyiz’

Genel Başkan Garipoğlu, ‘Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere verdiği değeri ve önemi bu bayramla bir kez daha göstermiştir. Bizde bu bilinçle Barış ve Eşitlik Partisi olarak gençlerimize çok değer veriyor, gençlerimizi ülkemizin geleceği olarak görmekteyiz’ dedi.

‘Ülkemizin geleceği gençlerimizin elindedir’

Garipoğlu açıklamalarında şunları söyledi: ‘Ülkemizin geleceği gençlerimizin elindedir. Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilinciyle yüce Türk Milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.  Her yıl Ata’mızın gençliğimize armağan ettiği bayramı daha iyi anlıyor ve bu anlamlı günde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehitlerimize ve Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. 19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olarak gördüğü gençlerimizi yürekten selamlar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104’üncü Yıl dönümünü en içten duygularımla kutlarım’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —