Tarih: 02.02.2024 12:38

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘ADAYLAR VAATLERİNİ HALKI DİNLEYEREK BELİRLEMELİ’

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, yerel seçim öncesi gündemi değerlendirdi. Garipoğlu, adayların vaatlerini halkı dinleyerek, halkın isteklerine yönelik belirlemeleri gerektiğini belirtti.

‘Emekli maaşları asgari ücretle eşitlenmeli’

Ülke gündemi konusunda açıklamalarda bulunan Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, emeklilere verilen zammın yetersiz olduğunu, emekli maaşlarının da asgari ücretle eşitlenmesi gerektiğini söyledi. Garipoğlu, ‘Ülkemizde milyonlarca emekli vatandaşlarımız var. Ne yazık ki son zamlarda emeklilerimizi mutlu etmedi. Zaten nasıl etsin?  Açlık sınırının altında maaş alan emeklilerimiz bırakın ay sonunu ilk 15 günü zor atlatıyor. Bu konuda ciddi adım atılmalı. Emeklilerimiz kaderlerine terk edilmemeli’ dedi.

‘Ali Yıldırım Sezer beyefendinin emeğini görmezden gelemeyiz’

31 Mart Yerel Seçimlerinde adayların mutlaka halkı dinleyerek vaatlerini belirlemesi gerektiğine dikkat çeken Genel Başkan Garipoğlu, ‘Yerel seçimlere 2 aydan az bir süre kaldı. Adaylar artık neredeyse belli. Belediye Başkan Adayları vaatlerini oluştururken mutlaka halkı dinlemeli. Gölcük’ün sorunları ortada. Kocaeli’yi yönetenler özellikle Gölcük İzmit arası trafik sorununu çözmeli. Gölcük Belediye Başkan Adayları mutlaka trafik sorununu vaatlerinin içine almalı. Gölcük’te yapılan Kentsel Dönüşüm çalışmalarını olumlu bulmakla birlikte olası bir depreme hazır olmak adına dönüşüm Gölcük’ün birçok noktasına uygulanmalı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer beyefendinin bu konudaki emeğini görmezden gelemeyiz. Gölcük’te Kentsel Dönüşüm Projesi Ali Yıldırım Sezer beyefendi döneminde başlamıştır ve bana kalırsa başarıdır. Tabi Gölcük’ü kazanacak adayın halkı mutlu edecek çalışmaları ortaya koyması gerek. Önümüzdeki günlerde vaatler açıklandığında bu konunun değerlendirmesini daha geniş bir biçimde yapacağım’ diye konuştu.

Ertan İşeri beyefendiye yoğun teveccüh bizi çok mutlu etti

Barış ve Eşitlik Partisi olarak çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Çağlayan Garipoğlu, ‘Biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde Gölcük İlçe Başkanlığı görevine Ertan İşeri beyefendiyi atadık. Kendisine yönelik teveccühler bizi çok mutlu etti. Gölcüklülerden çok güzel geri dönüşler aldık. Çalışmalarımızı tüm İl ve İlçelerde sürdürüyoruz. Bizim amacımız halkımızı mutlu edecek çalışmaları ortaya koymaktır. Bunun için tüm birimlerimizle çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —