Tarih: 13.02.2023 13:58

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu da boş lojmanlar konusuna değindi ‘DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZE BİR SÜRELİĞİNE TAHSİS EDİLMELİ’

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, deprem bölgesinde vatandaşların acılarına ortak olmaya devam ediyor. Genel Başkan Garipoğlu, ilçemizde ilk olarak Nedim Adanur’un dile getirdiği boş lojmanlar konusuna destek vererek, ‘Boş Lojmanlar depremzede kardeşlerimize tahsis edilirse kardeşlerimizin bir nebze acıları diner’ dedi.

‘Deprem bölgesinden gelip ev bulamıyorlar’

Genel Başkan Çağlayan Garipoğlu, şu açıklamaları yaptı: ‘Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen depremler hepimizin canını yakmıştır. 31 bin vatandaşımızı depremde kaybettik ve hala enkaz altında olan canlarımız mevcut. Allah bir daha ülkemize böyle acılar yaşatmasın diyoruz fakat ülkemizin deprem kuşağında olduğu da bir gerçek. Bunun için mutlaka depremlere hazırlıklı olmak zorundayız. Yaşadığımız yer olan Gölcük’e depremzedeler gelmekte. Bu konuda Gölcük’te bulunan boş lojmanlar bir süreliğine depremzede kardeşlerimize tahsis edilebilir. Yetkililer böyle bir karar alırsa depremzede kardeşlerimizin acılarına bir nebze de olsa ortak olunabilir’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —